Igaz, hogy Debrecenben az emberek nem befogadóak?
Figyelt kérdés
Több ismerősömtől hallottam ilyet.tegnap 22:30
2/5 anonim válasza:
Én debreceni vagyok és kb három részre lehetne osztani a várost. Vannak akik befogadóak és vannak akik nem, illetve akiket egyáltalán nem érdekel.
3/5 anonim válasza:
Idegengyűlölők, ráadasul rasszisták is. Egytől egyig. Szabadlelkű független polgárok, mernek azok lenni akik. Nem hajolnak meg idegen akarat előtt
5/5 anonim válasza:
"Szabadlelkű független polgárok"
Akkor jo lenne, ha a szabad fuggetlenseget biztositanak a gyuttment mashogy gondolkodo jovevenyeknek is a munkahelyen/oktatasi intezmenyben. Es mondjuk a lelki terror hadviselest hanyagolnak... szerencsere vannak emberi alapjogok, amiket a mucsaiak megsertve beperelhetoek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!