Debrecenben miként történhet meg az, hogy mai napig engedélyezik a Nagyerdőn rendezni a Campus fesztivált?
A Vénkertben lakom, én egy sima Víztirony-koncertet is végig tudok "bulizni" a nappalinkban...
Minden szabadtéri rendezvényt nem lehet betiltani, sajnos ez van, mondjuk mi szerencsére jól alszunk (a 2 év körüli fiam is), nem szokott problémánk lenni emiatt.
Az állatkerti állatokat viszont nem irígylem...
Off: engem sokkal jobban zavar, hogy ha valami rendezvény van az erdőn, főleg a Békás-tó környékén, akkor már sokszor egy héttel előtte lezárják a környéket a bódék összetákolásához, és nem lehet sétálni arra. Ez panellakóként egy kisgyerekkel sokkal bosszantóbb nekem, nem hiszem el, hogy ne tudnák máshogy megoldani, hogy az átlagemberrel se szúrjanak ki.
Ma a Klinikáról hallgattam végig, ami konkrátan mellette van, és még oda se hallatszott be zárt térbe, épületbe, csak az utcán hallottam.
Nem tudom, ti miről beszéltek.
Ugyanúgy engedik, mint Budapesten a Szigetet, Sopronban a VOLT-ot, stb.
Évente azt a pár napot miért nem lehet kibírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!