Egerben vagy Debrecenben élnél szívesebben?
Figyelt kérdés
Melyik város szimpatikusabb?nov. 10. 18:40
3/12 anonim válasza:
Huszonéves vagyok, ezért a kettő közül egyértelműen Debrecen a munkalehetőségek miatt, ami sajnos a legfontosabb szempont, de különben Eger lenne, mert az egyik legszebb magyar városnak tartom.
4/12 Metionin válasza:
Eger mindig nagyon tetszett a táj miatt de tudtam, hogy ott nem lenne munkahelyem. Tanulás miatt Debrecenbe költöztem és dolgoztam is egy ideig, viszont ugyanezen indok miatt innen is költöznöm kell. De csak ha azt nézem, hogy milyen a táj meg a város, akkor Eger nyerne.
6/12 anonim válasza:
Eger. Irtózom az alföldtől, közelébe se megyek, ha tehetem.
7/12 A kérdező kommentje:
Eger sokkal királyabb. Debrecen undorító lett.
nov. 11. 05:04
8/12 anonim válasza:
Eger. Debrecen egy nap lapos paneldzsungel. Egerben legalább szép a környék.
9/12 anonim válasza:
Debreceni vagyok, Egerbe jártam suliba. Egerés a környéke sokkal szebb. De maga a város sokkal unalmasabb, kevesebb a lehetőség. Debrecen se túl izgalmas, de Egerhez képest mégis egy nagy város benyomását kelti.
10/12 anonim válasza:
Én pont Debrecenből akarok Egerbe költözni. Rengeteg ingázok át egy ideje és felüdülés ott lenni, nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!