Kárpátaljai, partiumi, erdélyi magyarok! Debrecenbe, Nyíregyházára, vagy netalán Szegedre költöznétek szívesebben? Illetve miért költöznétek el? Már ha költöznétek egyáltalán. (Esetleg leírhatjátok, h. nőként, vagy férfiként írjátok a hozzászólást.)
Némi pontosítás:
Miért költöznétek el szülőföldetekről?
Illetve miért az általatok választott városba?
Első, és miért?
"Miért költöznétek el szülőföldetekről?
Illetve miért az általatok választott városba?"
Ezek a városok véleményem szerint nagyjából egy kalibert képviselnek munka, szórakozási lehetőségek, infrastrukturális adottságok terén, illetve nem múlják felül az én városom (Nagybánya) nyújtotta lehetőségeket, talán csak annyiban, hogy a nagyobb városok körüli vidék lakói egy fokkal kulturáltabbak Magyarországon.
Egyikbe sem költöznék igazán, Magyarországon egyedül Budapest és agglomerációja jöhetne szóba, de erre a váltásra sincs semmi okom.
"Miért költöznél el szülőföldetekről?
Illetve miért az általad választott városba?"
Ott jártam egyetemre, megtetszett a város.
Kárpátalja viszont elég élhetetlen hely lett az utóbbi 5 évben.
Melyik évben végeztél Nyíregyen, ha szabad kérdeznem? :)
Illetve maga az egyetem mennyire volt "segítőkész", mennyire volt hallgató-központú a sikeres diplomázáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!