Tatabányán vagy Debrecenben laknál szívesebben?
Lakhatásom kb ugyanannyi lenne. Fizetésem Tbányán 50 ezerrel lenne több.
Család, rokonok is élnek mindkét városban.
Tatabánya igazából egyetlen bazinagy lakótelep, nincs olyan szép, nagy és hangulatos óvárosa, mint Debrecennek. Debrecen jóval nagyobb, színesebb, bulisabb város. Ha kevesebb is a fizetésed, azt sokkal több helyen el tudod ott költeni, mint Tatabányán.
Viszont másrészről valóban, Észak-Nyugat Magyarország fejlettebb, jobbak a fizuk, és nekem a tájképe is jobban tetszik a hegyeivel, mint a totálsík Hajdúság.
Tatabányához viszont közel van Tata, Esztergom, Szfehérvár, Budapest.. Ha szeretsz kirándulni akkor mindenképp Tatabánya. Vértes, Gerecse, Visegrád, Balaton, Velencei-tó, mind elérhető közelségben. Az ország közepe kb.
Debrecen környékén pedig kevés látnivaló van.
4/ alatt már nyilatkoztm ezügyben, amit az értékelések alapján mínusz 2 ponttal jutalmaztak.
Akik a piros gombot nyomták meg, nyilván nem éldegéltek évekig álláskeresési támogatásból.
A kérdésfeltevésből véleményezhető, hogy a pénz nem elsődleges szempont a kérdezőnek, de mivel a véleményünket kérdezte, én leírtam a magamét!
8-as, a debreceniek lepontoztak? Lehet.
Ha nem vagy tényleg kirándulós, akkor Debrecen. De itt tényleg az a baj, hogy a városon kívül nem sokmindent találsz. A városban el lehet lenni, de ha ki akarsz mozdulni a természetbe, akkor tényleg kicsit messzebbre kell menned. Viszont a városon belül elég nyüzsgés van. Életstílustól függ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!