Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom szerint "hangosan...

A szomszédom szerint "hangosan lépek" a lakásomban, válaszul pedig, mintegy "revansként" ököllel üti a falat. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csak szerintem klinikai eset a kedves új szomszéd? 1-2 hónapja lakik itt.

jan. 13. 23:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ez örökké egy huzavona marad.

A felső szerint ő csak él a lakásában, a mélynyomó, a Dolby hangrendszer nem is hangos.

Szőnyeg meg minek.

Az alsó meg mindent hall.

Én jelenleg alsó szomszéd vagyok, de szeretnék már felső lenni, hogy ne kelljen hallgatom senkit.

No de akkor valószínűleg én leszek zavaró más számára, még ha én nem is tévézek vagy hifizek.

jan. 15. 23:36
 32/35 anonim ***** válasza:
51%

"Hetekig figyeltem és mindig akkor üti meg a falat, amikor én jövök-megyek a lakásban."

Tehát tudod, hogy te okozod a zajt, ami zavar másokat, de te vagy felháborodva. Az hogy valaki a lábát/sarkát odaverve, közlekedik egy társasházban úgy, hogy alatta és mellette emberek élnek, az egyáltalán nem tartozik a "társasházi alapzajok" közé. Ha arra panaszkodna valaki, hogy hangosan húzod le a wc-t vagy megy a mosógép, akkor megérteném a felháborodást, de itt jelen esetben neked kellene elgondolkodni, hogy miért járkálsz úgy, hogy az a másik lakásban is hallatszódik.

Téged nem zavarna, ha állandóan dübörögnének fölötted/melletted?

jan. 16. 13:17
 33/35 anonim ***** válasza:

"Téged nem zavarna, ha állandóan dübörögnének fölötted/melletted?"

Engem zavart mikor hangosan lépkedtek felettem, udvariasan megkértem őket hogy próbáljanak halkabban lépkedni és azóta halkabban lépkednek, mert nem tudták hogy ez hangos. Nyilván ha elkezdem ütni a falat mint valami debil félnótás hülyegyerek akkor nem fognak halkabban közlekedni, sőt hangosíthatnak is.

jan. 16. 13:39
 34/35 anonim ***** válasza:
51%

"mert nem tudták hogy ez hangos"

Értem, de a kérdező tud róla, hogy hangos.

"Nyilván ha elkezdem ütni a falat mint valami debil félnótás hülyegyerek akkor nem fognak halkabban közlekedni, sőt hangosíthatnak is."

Aki erre "hangosít", annál az udvarias jelzés se fog érni semmit.

jan. 16. 13:45
 35/35 anonim ***** válasza:

Kommunikáció. Csodálatos találmánya az emberiségnek.

Nekem volt egy kattos alsó szomszédom, aki szerint a macska hangosan trappolt. A macska. A 12-14 hetes kismacska, amelyik kb a világáról se tudott, mert nem tudott felugrani a bútorokra, fosott mindentől és először talán fél évesen nyávogott egyszer, amikor a bódításból ébredezett ivartalanítás után.

Na, kedvesen mondtam a szomszédasszonynak, hogy ezentúl ne cetlikre írogasson, hanem legyen kedves nekem mondani, hogy mi gondja van, mert a macska nem trappol hangosan. Aztán volt az is a gondja, hogy hangosan szexelünk a férjemmel. Kár, hogy azon a hétvégén otthon se voltunk, amikor szerinte hangosan szexeltünk vagy igencsak jó a füle, mert 400km kutyafüle távolság volt a hallásának.

jan. 19. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!