Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom szerint "hangosan...

A szomszédom szerint "hangosan lépek" a lakásomban, válaszul pedig, mintegy "revansként" ököllel üti a falat. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csak szerintem klinikai eset a kedves új szomszéd? 1-2 hónapja lakik itt.

tegnap 23:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
67%
Repülj tovább....
tegnap 23:21
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

Hangosan lépsz?

3 esetben hallottam eddig lépéseket a szomszédból:

1. Magas sarkú cipőben járkálás (minek otthon?)

2. Papucsban trappolás (szintén nem létszükséglet, bár lehet ez nem is a szomszédból jött hanem a családtagoktól lakáson belül)

3. Gyerekek rohangászása odacsapkodott lábakkal

Másként nem hiszem hogy hallaná. Én lábujjhegyen futottam is egy időben éjjelente, mikor máshogy nem tudtam edzeni, nem zavart senkit.

Honnan veszi hogy tőled jön a hang? Én legfelső emeleten lakok most és esküszöm néha olyan mintha felülről hallanám a szomszédokat, ami lehetetlen.

Inkább az ordítozás, veszekedés, szexelés, ágynyikorgás, kutyaugatás, fúrás, felújítás, zene, ami hallható.

Honnan veszed te is, hogy miattad üti a falat és pont ő?

Vagy tudod mikor járkálsz hangosan? Nem értem.

tegnap 23:28
 3/26 anonim ***** válasza:
45%

Mondjuk esetleg megmondani neki, hogy szálljon le rólad. Esetleg talán. Következő kérdésed mi lesz? "Rám szólt a főnököm, mert elég gyakran elkésem a munkahelyről. Mit lehet tenni?"

Ennyire ne legyünk már életképtelenek.

tegnap 23:39
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az én fiam is úgy lép, hogy "döng" a plafonunk. Pont felettem laknak. A múltkor itt volt lent a menyem, ő is meglepődött ezen, amikor meghallotta.

Mondjuk én szoktam szólni a fiamnak (nyilván) akkor egy pár napig odafigyel, de aztán újra elfelejti.

Egyébként ez nem annak a hibája, aki lép, hanem inkább nem túl jól van a födém megepitve. És igenis, nagyon idegesítő tud lenni.

Tegyél le padloszonyeget, vagy próbálj meg nem "döngetni" menet közben.

Tudom, nevetséges így leirva, de tényleg van, hogy megorulok én is a saját fiamtól, főleg ha amúgy is stresszes napom volt a munkahelyen.

tegnap 23:45
 5/26 A kérdező kommentje:

2es:

Hetekig figyeltem és mindig akkor üti meg a falat, amikor én jövök-megyek a lakásban. Nem magassarkúban, nem papucsban, nem odadöngetve. Simán zokniban. Ezért feltételezem, hogy "zajt" csapok és azért. Olyan a kialakítása a lakásoknak, hogy ezt csak tőlem hallhatja és csak nekem szánhatja.

ma 00:00
 6/26 anonim ***** válasza:
32%
Mert egy tenyeres talpas parasztlány vagy. Barátnőm is ilyen. Nem arra ébredek hogy felkelt pisilni, hanem a trappolásra. Buhog a padló. Azt azért meg ne várjuk el egy lakóépülettől, hogy fél méteres műhelybeton legyen az aljzat.
ma 00:53
 7/26 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, kedves tenyeres talpas :D
ma 01:04
 8/26 .Agent Smith. válasza:
100%
Ököllel üti a falat? Ki az, a terminátor. :)
ma 03:00
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Türelemmel kivárod, amíg meg nem fájdul a keze.

Ha átszokik valamilyen eszközre, akkor meg azt várod ki, hogy maradandó kárt tegyen a saját lakásának falán, ajtófélfáján, - melynek hatására vélhetően újra fogja gondolni a történeteteket a saját szemszögéből.

ma 05:13
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Bolond. Már csakazért is ugrálóköteleznék a lakásban.
ma 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!