Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom szerint "hangosan...

A szomszédom szerint "hangosan lépek" a lakásomban, válaszul pedig, mintegy "revansként" ököllel üti a falat. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csak szerintem klinikai eset a kedves új szomszéd? 1-2 hónapja lakik itt.

tegnapelőtt 23:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Gyámság alá kell vonni a szomszédot, akit zavar a lépkedés az nemnormális!
tegnap 17:07
 22/27 anonim ***** válasza:

Volt hasonló esetem nem mostanában volt már, a szomszéd felettünk lakott verte mindenért a falat, ha ugatott a kutya ha zenét hallgattam. Aztán meguntam hogy veri a falat, felvettem hangosra akkoriban pokolgép tankcsapba, szomszéd űző zene, verte eléggé a csövet vagy nem tudom mit, akkor még csavartam rajta. Egyszer rám is hívta a rendőröket én meg azt se hallottam, csak a sokadik kopogásra de nem nyitottam ajtót nekik. Utána már cselesebb voltam. Amikor kopogott ordított a zene, majd lehalkítottam és ez így ment. Akárhányszor jött rendőr egyrészt nem nyitottam ajtót másrészt a rendőrök se hallottak semmit.

Na ez addig addig ment még ő feljelentett minket kutyaugatásért mi meg azért mert nem normális, és mellesleg zavart hogy a cső verése lehallatszott hozzánk. Ja meg az erkélyről lesöpörte hozzánk a szemetet, beszólogatott, mutogatott a kezével általában kapd be jelzés felénk... Manikűr szettel mászkált amibe egy éles szúrós valami is volt az akkori páromat meg is szúrta vele. A bíróság szerint mármint az lett a vége hogy kijelentették hogy elmebeteg és ennyi. Semmi következménye nem lett. Azóta is él, de én már jó régen elköltöztem onnan és a volt párom is. Nem ér annyit hogy az ember egészsége rámenjen

tegnap 22:45
 23/27 anonim ***** válasza:
Azért jó hangosan kellett zenét hallgatni, ha a feletted lakó is hallotta. És a kutyád ugatasat is igazából nektek kéne hallgatni, nem a szomszédnak, aki nem kíváncsi rá.
tegnap 22:49
 24/27 anonim ***** válasza:

Azért hallgattam hangosan mert mindenért lekopogott.

Odáig jutottam akkor hogy vettem egy olyan lámpát, zseblámpa aminek az eleje sokkolóval volt ellátva. Már a gondolatomban volt hogy valahogy ki kéne nyírni a tetű feleségével együtt.

tegnap 22:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Az a baj az ilyenek ellen nem lehet mit csinálni. Várná az ember hogy mihamarabb kihal az ilyen de őket a másokkal való kibaszás élteti.
tegnap 22:56
 26/27 anonim ***** válasza:

"Azért hallgattam hangosan mert mindenért lekopogott."

Én arról beszélek, amikor legelőször lekopogott. Már akkor is lehallatazott hozzá.

Egyébként gimis gyerekeim vannak, mind a ketten imádják a hangos zenét, de fejhallgató van rajtuk, eszükbe nem jutna másokat ezzel zavarni. Ők így lettek nevelve. Nem úgy, hogy zavarják a szomszédot, és amikor az szól érte, juszt is meg jobban zavarják.

De ehhez kell egy bizonyos fokú intelligencia, ami ebben az országban elég keveseknek adatott meg.

tegnap 23:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Egy hasonló szomszédod ha lenne nem tudom hogyan reagálnád le.....
tegnap 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!