A szomszédom szerint "hangosan lépek" a lakásomban, válaszul pedig, mintegy "revansként" ököllel üti a falat. Mit lehet tenni?
Volt hasonló esetem nem mostanában volt már, a szomszéd felettünk lakott verte mindenért a falat, ha ugatott a kutya ha zenét hallgattam. Aztán meguntam hogy veri a falat, felvettem hangosra akkoriban pokolgép tankcsapba, szomszéd űző zene, verte eléggé a csövet vagy nem tudom mit, akkor még csavartam rajta. Egyszer rám is hívta a rendőröket én meg azt se hallottam, csak a sokadik kopogásra de nem nyitottam ajtót nekik. Utána már cselesebb voltam. Amikor kopogott ordított a zene, majd lehalkítottam és ez így ment. Akárhányszor jött rendőr egyrészt nem nyitottam ajtót másrészt a rendőrök se hallottak semmit.
Na ez addig addig ment még ő feljelentett minket kutyaugatásért mi meg azért mert nem normális, és mellesleg zavart hogy a cső verése lehallatszott hozzánk. Ja meg az erkélyről lesöpörte hozzánk a szemetet, beszólogatott, mutogatott a kezével általában kapd be jelzés felénk... Manikűr szettel mászkált amibe egy éles szúrós valami is volt az akkori páromat meg is szúrta vele. A bíróság szerint mármint az lett a vége hogy kijelentették hogy elmebeteg és ennyi. Semmi következménye nem lett. Azóta is él, de én már jó régen elköltöztem onnan és a volt párom is. Nem ér annyit hogy az ember egészsége rámenjen
Azért hallgattam hangosan mert mindenért lekopogott.
Odáig jutottam akkor hogy vettem egy olyan lámpát, zseblámpa aminek az eleje sokkolóval volt ellátva. Már a gondolatomban volt hogy valahogy ki kéne nyírni a tetű feleségével együtt.
"Azért hallgattam hangosan mert mindenért lekopogott."
Én arról beszélek, amikor legelőször lekopogott. Már akkor is lehallatazott hozzá.
Egyébként gimis gyerekeim vannak, mind a ketten imádják a hangos zenét, de fejhallgató van rajtuk, eszükbe nem jutna másokat ezzel zavarni. Ők így lettek nevelve. Nem úgy, hogy zavarják a szomszédot, és amikor az szól érte, juszt is meg jobban zavarják.
De ehhez kell egy bizonyos fokú intelligencia, ami ebben az országban elég keveseknek adatott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!