Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom szerint "hangosan...

A szomszédom szerint "hangosan lépek" a lakásomban, válaszul pedig, mintegy "revansként" ököllel üti a falat. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csak szerintem klinikai eset a kedves új szomszéd? 1-2 hónapja lakik itt.

tegnapelőtt 23:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
Semmitse tegyél, majd feladja. Esetleg hívjál vendégeket, akik szintén járkálnak. Ha veri a falat, azt a többi szomszéd is hallja, nyugi. Közös képviselő.
tegnap 08:38
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos nem sokat lehet az ilyenekkel csinálni. Szinte minden társasházban lakik egy ilyen kényszeres kretén. Általában mentálisan elszigetelődött, többnyire idősebb emberek, és pont emiatt nem lehet velük értelmesen beszélni, hiszen a saját világukban élnek.

Ismertem öregasszonyt, aki jegyzeteket vezetett, hogy ki nem a saját kukájába teszi a szemetet. Képes volt kikukázni a cuccot, hogy bizonyítsa az igazát - mintha számítana. Végül odáig ment, hogy lelakatolta a lépcsőház kukáját, és kulcsot adott minden lakónak. Mindenki szopott a lakattal, de garantáltan nem történt meg újra az a szörnyűség, hogy valaki más szemete belekerül.

Egy haverom volt már beidézve bíróságra, ahol szó szerint le volt írva a feljelentésben, hogy hangosan gurul a forgósszékével este 11 után. Nyilván nem lett az ügyből semmi, de utána meg jöttek a kis bosszúk.

tegnap 09:15
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
A legjobb mikor felettem nagy trappolás borogatás,alólam meg dübögés. Annyira lehallatszódik, de az alsó szomszéd meg minket szid. XD
tegnap 11:25
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Bolond, perkelj oda neki, kezdj el futkozni mikor üti a falat. Megtanulja mi a normális!
tegnap 14:03
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
Pedig valószínűleg neki van igaza! Vannak, akik tényleg úgy dübörögnek, mint Godzilla, jellemzően hozzáb4sszák a sarkukat a padlóhoz, az ad olyan erős hangot. Nekem az egyik alsó szomszédom ilyen, még így is irritáló, hogy alattam vannak, ha felülről hallanám, biztos, hogy én is szólnék érte. De volt, hogy a saját barátnőmre is rászóltam ugyanezért, amikor nálam aludt, mert tudom, hogy a szomszédoknak rohadt zavaró. Talán el kellene gondolkodni, és nem trampli módjára közlekedni, valószínűleg nem véletlenül basztat a szomszéd!
tegnap 14:11
 16/27 anonim ***** válasza:
71%

"nem véletlenül basztat a szomszéd!"

Ha nekem ütné a falat a szomszéd én még hangosabban lépkednék. Ennek van egy kulturált módja, normálisan meg lehet kérni hogy lépkedjen valaki halkabban.

tegnap 14:17
 17/27 anonim ***** válasza:

Üsse csak nyugodtan, majd megunja.

Azért nonszensz igényei vannak.

Ha dübögő gyerekek lennének, vagy fapapucsban trappolnál azt mondom jogos. De így?

Saját lakás? Vagy bérleményben vagy?

tegnap 15:10
 18/27 A kérdező kommentje:
17: enyém saját, ő bérlő. Nemrég költözött be, kb 1,5 hónapja.
tegnap 15:33
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

Jelentsd fel zaklatásért.

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

tegnap 17:02
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

15-ös, nehogy már ne sétálhassak a saját lakásomban, mert az alattam lakó egy hisztis pitsa :D Ezt mégis hogy gondoltad?

Nem ugrálok, csak lépkedek át egyik szobából a másikba, arról nem én tehetek, hogy az alsó szomszédnak elmentek otthonról :D

tegnap 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!