Hogyan reagáltok, milyen érzést vált ki belőletek, ha tömegközlekedési eszközön van kéregető és odamegy hozzátok is?
Figyelt kérdés
dec. 15. 17:47
12/15 anonim válasza:
Megrázom a fejemet vagy azt mondom, "elnézést, de nem". Eddig nem volt olyan, aki ne ment volna el onnan, szerencsére.
13/15 anonim válasza:
Rá sem nézek. Lehet leszállni rólam.
14/15 anonim válasza:
Én ültem egyszer egy vonaton az indulási helyen, felszállt egy ürge kitett valami kulcstartót az asztalra és el is húzott szó nélkül. Mielőtt indult a vonat visszajött és elvette szó nélkül. Én csak utazni szerettem volna. Hagyjanak békén az ilyenek. A hajléktalan inkább a pályaudvaron szokott kunyerálni. Ha nem adtam mindennek elmondott, már megakart verni is. Elég kellemetlen helyzet, mert ha kiütöm, akkor engem csuknának le és nem is akarok ilyen helyzetbe kerülni.
15/15 anonim válasza:
Nem zavar.Ha épp megtehetem,még adok is pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!