Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan reagáltok, milyen...

Hogyan reagáltok, milyen érzést vált ki belőletek, ha tömegközlekedési eszközön van kéregető és odamegy hozzátok is?

Figyelt kérdés
dec. 15. 17:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ignorálom.
dec. 16. 08:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Megrázom a fejemet vagy azt mondom, "elnézést, de nem". Eddig nem volt olyan, aki ne ment volna el onnan, szerencsére.
dec. 16. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Rá sem nézek. Lehet leszállni rólam.
dec. 21. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Én ültem egyszer egy vonaton az indulási helyen, felszállt egy ürge kitett valami kulcstartót az asztalra és el is húzott szó nélkül. Mielőtt indult a vonat visszajött és elvette szó nélkül. Én csak utazni szerettem volna. Hagyjanak békén az ilyenek. A hajléktalan inkább a pályaudvaron szokott kunyerálni. Ha nem adtam mindennek elmondott, már megakart verni is. Elég kellemetlen helyzet, mert ha kiütöm, akkor engem csuknának le és nem is akarok ilyen helyzetbe kerülni.
jan. 2. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem zavar.Ha épp megtehetem,még adok is pénzt.
jan. 17. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!