Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan reagáltok, milyen...

Hogyan reagáltok, milyen érzést vált ki belőletek, ha tömegközlekedési eszközön van kéregető és odamegy hozzátok is?

Figyelt kérdés
ma 17:47
 1/10 A kérdező kommentje:
Véletlenül rossz kategóriába került. Kérlek, jelentsétek, hogy az Emberi tulajdonságokba mehessen. Köszönöm.
ma 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Érzést nem nagyon vált ki belőlem, következetesen nemet mondok.
ma 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Elegem van abból, hogy már itt sem lehet nyugtom.
ma 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Én csak mutatom a fejemmel, hogy nem és akkor elmennek. Hozzám inkább az utcán jönnek oda és többször is volt, hogy követtek egy ideig és közben elmondták hogy nem baj ha nincs készpénzem vehetek kártyával is, meg elküldtek a végén oda ahonnan jöttem.

Pont miattuk nem adok már annak, akinek tényleg szüksége lenne rá.

ma 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Mikor még egész fiatal voltam mindíg segítettem ha éppen volt nálam egy kis felesleges apró.

Ma már messziről figyelem az ilyen embereket és próbálom kikerülni. A saját gondjaimat próbálom megoldani amik mellett már nem akarom hallani másokét.

Ennél már csak az kellemetlenebb amikor így ünnepekhez közeledve a boltokban a kijárathoz lepakolnak különböző szervezetek emberkéi és ilyen-olyan módon próbálnak pénzt kérni az emberektől.

A legtöbb ember meg csak szeretne túllenni a bevásárláson nyugodtan.

Működhetne másképpen is a világ de annyira sok az olyan ember aki a saját gondjait is éppen csak meg tudja oldani, hogy másra már nem marad energiájuk.

ma 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Egyszerűen odébb megyek és nem foglalkozok vele.

Nem érzek semmit, legfeljebb megvetést és bosszankodást, amiért belemászik a személyes terembe.

ma 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm. Fe probalok diszkrét csendes lenni mert nekem jönnek.
ma 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Utálom, gyerekkoromban ebből állt az életem, hogy csövesek és cigányok szólítgattak le mindenhol (budapesti vagyok). Azóta felnőttem és már kevesebben próbálkoznak be, mert gyorsan megyek az utcán és nincs túl kedves fejem :D De ha pl tömegen jönnek oda, az még elmegy, nem nézek rá, egy idő után megy a kövihez. Utcán parább, mert olyankor meg szoktak fenyegetni meg átkozni és félek, mikor rántja elő a kést.
ma 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki úgy jön oda, hogy piára kell annak odaadom aprót ami épp zsebemben van.

Mindenki mást elhajtok.

Érzést nem igen vált ki belőlem, ezeken a könnyfakasztó műsztorikon nőttem fel, hogy kórházba került a lánya és belehal ha nem adok a kezelésre pénzt.

ma 20:46
 10/10 Metionin ***** válasza:
Felcsesz, hogy még ott sem hagynak békén. Majd adakozok ha akarok, oda ahova akarok, lehet leszállni rólam.
ma 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!