Sürgősen! A szomszéd nagyon hangosan szexel, olyan mintha a mellettünk lenne!Nagyon hangosak!Felettébb zavaró és idegesítő!! Ráadásul kis gyermekem van.Jeleztem neki kicsit halkabban, de semmi...Mit tudnék még tenni?
Pontosan milyen szomszéd, milyen a ház felépítése?
Faliújság, nyilvános megszégyenítés, vagy épp elkezded ordíttatni a zenét, tv-t, valamit...akár specifikusan az ő faluk felé, hogy őket zavarja. Akár hajnali 2-kor :D
Sok módon vissza lehet vágni, de jobb ezt szépen intézni, ne durvuljon el.
"Jeleztem neki kicsit halkabban, de semmi..."
Ezt kifejtenéd kicsit?
Megmondod hogy jó volt a műsor tegnap. Arra masztiztál. Alig várod a ma estét.
Ez már biztos zavarná mininum a nőt.
Írd át a wifi nevét Halkabbanbasszatokahétperharmincban-ra.
Ha komoly a kérdés, tudom, mennyire zavaró, nekem egy tirpák anyuka jutott szomszédnak, akinek az összes párbeszédét a gyerekeivel, meg a férjével hallom, kristálytisztán, de csak az ő részét, szóval olyan, mintha konstans telefonálna valaki mellettem úgy, hogy nem hallom a vonal másik végén lévő felet (a családtagjait, akik képesek normál hangerőn kommunikálni). Annyira nem hangos, hogy kihívjam rá a rendőröket, beszéltem már vele sokszor, ha felmegyek becsengetni, hogy legyen már kuss, vagy felkopogok, akkor fél órára nyugi van, majd kezdődik minden előről. Nincs kisgyerekem, meg nagy se, de nem szeretem, mikor főzés közben zenét hallgatok füllhallgatóval, és megijedek, hogy mintha lenne a lakásban, ahol egyedül élek rajtam kívül valaki, aztán leesik, hogy nem, csak Tirpákné megint nem bír uralkodni a pofájának hangerején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!