Mennyi idő után szólnál a szomszédnak ha túl hangosak?
Ha következő nap már munkanap van, én akár első éjjel is szólnék nekik, hogy kicsit legyenek halkabban. Hétvégén nem zavarna különösebben.
Ha viszont több napon át tartó viselkedés ez a részükről, akár napközben és éjjel is, szerintem én is a 2-3. nap körül szólnék nekik. Jelen esetben is inkább ennyit várnék.
Nincs már olyan hogy este tíz,bármilyen csendháborításnak minősíthető dolog tilos,a nap bármely szakában.
A mi szomszédunk pusztán mert egy idegbajos picsa,és jól esik neki,ki szokta vágni a vaskaput úgy hogy még zárt ablaknál is nagyon zavaró.Sokáig nem szóltunk neki,tűrtünk,de szerintem jó az ilyet minél hamarabb tisztázni,ne mondhassa a tirpák szomszéd hogy eddig nem volt baj...Mert kb ilyen értelmes reakciókat szoktak produkálni..Mindig azoknak áll még feljebb,akik pont hogy zavarják mások nyugalmát.És sajnálom,a mi szomszédunk dettó ugyanez..remélem eljön a nap mikor el megyünk innen,és valaki olyan jön a helyünkre,aki jó hangos és bunkó lesz vele...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!