Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyi idő után szólnál a...

Mennyi idő után szólnál a szomszédnak ha túl hangosak?

Figyelt kérdés
Jöttek hozzájuk vendégek, elég sok bőröndel, úgyhogy gondolom nem csak a hétvégére jöttek. Alig vannak itt fél napja, de már most idegesítenek. Náluk amúgy, ha jó idő van kint, olyan mintha tilos lenne bemenni a házba, kint kell őrjöngeni egész nap az udvaron, mintha csak ők laknának az utcában.

szept. 7. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Jómagam türelmes ember vagyok, de a harmadik nap után megjegyezném neki hogy vegyenek vissza. Amúgy este 10 után már lehet szólni a neki, ha nem érdekli akkor hívod a rendőrséget.
szept. 7. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Ha következő nap már munkanap van, én akár első éjjel is szólnék nekik, hogy kicsit legyenek halkabban. Hétvégén nem zavarna különösebben.

Ha viszont több napon át tartó viselkedés ez a részükről, akár napközben és éjjel is, szerintem én is a 2-3. nap körül szólnék nekik. Jelen esetben is inkább ennyit várnék.

szept. 7. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Nincs már olyan hogy este tíz,bármilyen csendháborításnak minősíthető dolog tilos,a nap bármely szakában.

A mi szomszédunk pusztán mert egy idegbajos picsa,és jól esik neki,ki szokta vágni a vaskaput úgy hogy még zárt ablaknál is nagyon zavaró.Sokáig nem szóltunk neki,tűrtünk,de szerintem jó az ilyet minél hamarabb tisztázni,ne mondhassa a tirpák szomszéd hogy eddig nem volt baj...Mert kb ilyen értelmes reakciókat szoktak produkálni..Mindig azoknak áll még feljebb,akik pont hogy zavarják mások nyugalmát.És sajnálom,a mi szomszédunk dettó ugyanez..remélem eljön a nap mikor el megyünk innen,és valaki olyan jön a helyünkre,aki jó hangos és bunkó lesz vele...

szept. 7. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pár perc után. Ne óbégassanak, anélkül is lehet szórakozni.
szept. 9. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!