Miért kell a falusiaknak ilyen agyatlan barom szomszédnak lenniük? Állandó favágás, flexelés, kalapálás??
Állandóan kalapál az öreg. Folyamatosan. Minden nap. Régen reggel 6-kor, vagy 4 órakor a műhelyben.
Mióta volt pár összeveszés, azóta ráállt a 8 órára. De minden nap.
Van,hogy 7.45-kor.
Én már olyan szintű idegösszeomlásban vagyok emiatt, hogy nem tudok pihenni, mert ez állandóan kalapál vagy fát hasogat.
Azt hinné az ember, hogy hétvége van, ünnepnap, lehet pihenni, aludni kicsit tovább. De nem. Ha ő úgy gondolja, akkor elkezdi ütni az üllőt a 30 kilós kalapáccsal, amit szól.
Komolyan mondom, mintha háború lenne
Próbáltam szép szóval, próbáltam üvöltve, kérlelve. Semmi nem hat, mert egy bunkó falusi barom. Mi kell az ilyenek ellen??? Arra várni, hogy előbb hal meg, mint én? Csak azért, mert egy tuskó ember, aki nem képes a normális együttélésre??
Nekem ugyanúgy jogom van az átkozott csendhez, hogy végre kialudjam magam. Egy szemernyi, cseppnyi elgondolkodás, vagy magába nézés sincs ennek az őrültnek. Ő csinálja állandóan a zajt, feketén dolgozik, egész életében nem fizetett adót, csak a kötelezőt és akkor én asszisztáljak ahhoz, hogy még ráadásul teljesen tönkremegyek idegileg??
Értem én, hogy ő azt hiszi, hogy ő itt a kiskirály, mert ő haláláig akar dolgozni, amikor neki üt majd az utolsó, de ezzel konkrétan megkeseríti a mindennapjaim. Itt lesznek a vizsgák is az egyetem miatt, és konkrétan egész nap ez jár a fejemben, hogy nem aludtam ki magam kb mióta ideköltöztünk. Egyszer-egyszer mikor 5 évente lebetegszik 2 napra, akkor csönd van, amúgy folyamatosan ez az átkozott kalapálás a műhelyben vagy 12 órában fát hasogat állandóan.
Ezzel se lenne gond. De miért nem képes felfogni az agyával, hogy MÁST ZAVAR, AMIT MŰVEL???? Miért kell ilyen tudatlan bunkó ostoba embernek lennie?
Elnézést a kirohanásért, de, ha nem írom ki magamból én komolyan meg fogok ebben őrülni, hogy egy öregember megkeseríti a mindennapjaim.
Városi vagy?
Egyébként vannak szabályok. Vidéken is.
Nálunk vasárnap pl. 12-ig szabad.
Szombaton papíron 14-ig.
Hétköznap pedig papíron 22-ig.
Van ahol kakas is van és kukorékol már 5 kor, az embereknek akik nem új házat építenek vagy pár évesbe költöznek be ott mindig van munka.
Favágás szintén.
Vidéknek vannak előnyei és hátrányai is.
Ha vidékre vágysz de csendesebb környezetbe akkor új lakótelepeket, amolyan új gazdagabb negyedeket keress.
Talán te is csinálsz olyan zajt valamikor, akiket az zavar, csak te nem tudsz erről.
Ha ezt most nem bírod és már elvérzel, akkor hogy fogod majd tűrni, ha pl. ügyvezető leszel egy gyárban?
Gyengék az idegeid ahogy Frank Morgan mondta.
Mondjuk mert jobb dolog megoldást keresni, mint a másikat átkozni? De ha neked vagy nektek inkább jobb az, hogy mérgelődtök és veszekedtek valakivel akkor csak nyugodtan. Azért egy gumis füldugó behelyezése este nem akkora érvágás, hogy ne lehetne megtenni a pihenésed érdekében, ha már olyan a szomszédod amilyen.
A füldugótól bedugul a fülem, és nehogy már én tegyem tönkre magam idegileg, meg testileg, miközben ő okozza az állandó zajt.
A polgári törvénykönyv is azt mondja ki, hogy a ZAJT OKOZÓNAK kötelessége gondoskodni arról, hogy NE ZAVARJON MÁSOKAT!!!!
Úgy látom itt páran ti ültök fordítva a lovon.
És nem, nem okozunk semmilyen zajt ebben a házban képzelje el. De ez milyen jellemző magyar, hogy mindjárt ezzel kell támadni. Nem. Nem okozunk zajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!