Ténylegi minden kertesházi övezetben van flekszelés is kalapálás hétvégén?
Figyelt kérdés
Három helyen laktunk már kertes házban, minden helyen volt hogy főleg hétvégén a szomszéd kalapált és flexeltnov. 9. 11:45
1/9 anonim válasza:
Plusz tavasszal meg nyáron fűnyírás kétnaponta.
2/9 anonim válasza:
Nálunk nincs, én nem is értem, honnan jön ez az elképzelés.
Flexelni nagyon ritkán szokott bárki is. Kalapálás se olyan hű, de gyakori, előfordul, mi múlt héten pl. madáretetöt csináltunk, de ezek is ilyen alkalmi zajok. A füvet se vágja kétnaponta senki.
3/9 anonim válasza:
Én panelban lakom és a panelház aljában vannak garázsok, ott minden nap flexelnek.
5/9 anonim válasza:
Nem mindenhol.
Ahol most lakom nem szoktak így kénytelen vagyok én flexelni.
6/9 anonim válasza:
Nálunk most a láncfűrész játsza a dallamot.
8/9 anonim válasza:
Van. És elég egy ilyen szomszéd a faluban, aki pont melletted lakik, meg fogja keseríteni az életed, miközben a faluban a maradék 800 ember meg azt se tudja, hogy te mitől szenvedsz.
9/9 anonim válasza:
Igen, mert ki akarják tenyészteni a süket embereket. Ezért van hogy akinek még van hallása, az haljon ki. Csak a süketek és a tuskók élhetnek túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!