Minden szombaton kalapálás,fúrás a panelben egyszerűen megőrülök már nem lehet pihenni soha, mit lehet ez ellen tenni?
Végre hétvége , pihennék, nyugalomba szeretnék lenni de a zeng ez a kib*szott ház a kalapálástól meg fúrástól minden szombaton nem hiszem el hogy mindig van valami és mindig szombaton kell csinálni ennyire érzéketlenek ezek a ********** lakók? Én az ajtót is halkan csukom be hogy ne zavarjam a másikat ezek a ******** meg nyugodtan kalapálnak fúrnak szombatoként mikor tudják hogy az egész ház ezt hallgatja nem szégyenli magát az ilyen féreg?
Mit lehet tenni ezek ellen ? Teljesen ki vagyok idegileg már
Sajnos tűrni vagy kénytelen mert az előírások szerint ma 14-18-korul IG csinálhatják.
Vasárnap viszont NEM.
Vasárnap csendnek KELL LENNIE.
Ha vasárnap is kezdik, egyszerűen rendőrt hívsz.
Sajnos semmit, átérzem a problémád.Nekem szerencsém volt egy őrült, egymást ölő, 3 gyerekes családtól eltekintve az emeletes házakban mindig csendes szomszédaim voltak.
Kertesházban ez úgy működik, hogy ahogy melegszik az idő előbújnak a flexelő, autószerelő, ki tudja mit művelő hangos szomszédok, plusz a jólnevelt fűnyíróisták a baromi erős gépeikkel, akik pontban 9,00-kor nyomnak rá az indítógombra.
És miért engedik ezt? Ennyi méltóság és pihenés nem jár a normális embernek?
Értem én ha valami hibát kell elhárítani akkor nyilván csálják de mi a fenéért szombaton kell szétverni a fürdőszobát , legszivesebben kilógatnám őket az ablakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!