Minden szombaton kalapálás,fúrás a panelben egyszerűen megőrülök már nem lehet pihenni soha, mit lehet ez ellen tenni?
Végre hétvége , pihennék, nyugalomba szeretnék lenni de a zeng ez a kib*szott ház a kalapálástól meg fúrástól minden szombaton nem hiszem el hogy mindig van valami és mindig szombaton kell csinálni ennyire érzéketlenek ezek a ********** lakók? Én az ajtót is halkan csukom be hogy ne zavarjam a másikat ezek a ******** meg nyugodtan kalapálnak fúrnak szombatoként mikor tudják hogy az egész ház ezt hallgatja nem szégyenli magát az ilyen féreg?
Mit lehet tenni ezek ellen ? Teljesen ki vagyok idegileg már
A polcot felfúrtam hétköznap emberi időben munka után, 4-5 óra körül, nem hétvégén!
Hiába próbáltok fogást találni nem fog menni mivel én figyelek másokra! Szombaton nem zajongok!
Hát, ez lehet furcsa lesz, de mi a szomszédokkal a gyűlésen megegyeztünk abban, mivel kezdett elmérgesedni a viszony egy sok gyerekes család és egy nyugdíjas néni között, hogy vasárnap kivételével bárki, bármit csinálhat. Hétköznap meg este 19:00-ig. Furhat, faraghat, klopfolhat, Mosogató és mosógépet akár éjjel is indíthat, így nem kell állandóan vigyázban állni a saját otthonodban.
Itt nálunk mindenkinek ez volt a legmegfelelőbb, itt te nagyon nagyon rosszul éreznéd magad az biztos. Kifejezetten szombatra vannak időzítve az ablakcserék pl, bármilyen felújítás, és én pl nem is tudnám máskorra, mert én nem tudok kivenni szabadságot ilyesmire. :)
Én azt javasolnám neked, szombaton menj el kirandulni, menj el moziba, esetleg ismerkedj.
Vasárnap meg tudsz pihenni.
A panelekben az élet ilyen, ha akarsz esetleg költözz egy tanyára, ahol nincsen szomszédod, na ott biztosan nem fognak zavarni a fúrással. :)
És bocs, piszkosul nem mindenki teheti meg, hogy szabadnapot vesz ki, és akkor csináltatja meg a felújítandó dolgokat.
Én 8-16-ig melózok, megvan x szabadnapom és ennyi, aminek a jórészével nem én gazdálkodom, tehát, ha valamit csináltatni kell a lakásban, akkor az szombaton történik - és nem érdekel más hisztije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!