Minden szombaton kalapálás,fúrás a panelben egyszerűen megőrülök már nem lehet pihenni soha, mit lehet ez ellen tenni?
Végre hétvége , pihennék, nyugalomba szeretnék lenni de a zeng ez a kib*szott ház a kalapálástól meg fúrástól minden szombaton nem hiszem el hogy mindig van valami és mindig szombaton kell csinálni ennyire érzéketlenek ezek a ********** lakók? Én az ajtót is halkan csukom be hogy ne zavarjam a másikat ezek a ******** meg nyugodtan kalapálnak fúrnak szombatoként mikor tudják hogy az egész ház ezt hallgatja nem szégyenli magát az ilyen féreg?
Mit lehet tenni ezek ellen ? Teljesen ki vagyok idegileg már

"Ha kiteszek egy kiírást hogy aki szombaton újít fel összekarcolom a kocsiját annak lehet valami jogi következménye? "
EZ már önmagában törvénybe ütközö. De ha valaki "helyetted" megteszi, senki nem mossa le rólad, hogy te voltál, ugyanis ilyen fenyegetés után neked kellene bizonyítani, hogy nem te tetted.
És akkor járhatsz bíróságra, meg fizetheted a javítási költségeket - ami nem kevés -, fizetheted a rád kirótt bírságot - ami szintén elég komoly összeg lehet -, illetve a perköltségeket - ami megint csak nem két fillér!
Jó igaz, ezt az ötletet elvetettem akkor, de mit írjak ki amitől meg is ijednek? Nyilván ha csak kiírom hogy létszives ne az nem érdekli őket hiszen ha érdekelné őket a lakóközösség akkor nem csinálnák ezt..
Név nélkül fogom kiírni nem akarok feles viszályt, mit írjak ki amitől megijednek de nem törvénybeütköző ?

Ez hogy jön ide ?

nem fognak megijedni semmitől, ha meg olyat írsz ami ijesztő, az meg megint törvénybe ütközik.
Menj el valahová szombatonként vagy szokd meg vagy költözz el onnan!

Miről beszélsz? Pont azt is írtam hogy még az ajtót is halkan csukom be hogy ne zavarjam a szomszédokat, hát ha mindenki olyan lenne mint én akkor ez a béke szigete lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!