Minden szombaton kalapálás,fúrás a panelben egyszerűen megőrülök már nem lehet pihenni soha, mit lehet ez ellen tenni?
Végre hétvége , pihennék, nyugalomba szeretnék lenni de a zeng ez a kib*szott ház a kalapálástól meg fúrástól minden szombaton nem hiszem el hogy mindig van valami és mindig szombaton kell csinálni ennyire érzéketlenek ezek a ********** lakók? Én az ajtót is halkan csukom be hogy ne zavarjam a másikat ezek a ******** meg nyugodtan kalapálnak fúrnak szombatoként mikor tudják hogy az egész ház ezt hallgatja nem szégyenli magát az ilyen féreg?
Mit lehet tenni ezek ellen ? Teljesen ki vagyok idegileg már
El kell költözni. Ezt minden rosszindulat nélkül írom, van, aki bírja a panel életet, van, aki nem. Ráadásul semmit sem tudsz tenni.
Én 3 évig laktam panelban, soha a büdös életben többé 1 panel közelébe se akarok menni. Az egyik fúrt nonstop (mit lehet annyit fúrni, nem tudom, pedig túl vagyunk pár felújításon), a másik szomszédék állandóan vesekedtek. Fent legalább normálisak laktak. Az erkély alatt játszótér volt. Agyrém.
Kisvárosba költöztünk, azóta csak a madarak énekét hallgatom. Nyugodtan alszok végre.
Az a baj a magánház se biztosíték a nyugalomra , nővérem magánházban lakik és a szomszédja kutyája non-stop ugat és vonyít a gazdái meg tojnak bele, mikor ott vagyok ebédre elviselhetetlen és azt hallgatja egész nap , nem is értem a gazdái hogy nem őrülnek bele.. na meg egy családi ház nem annyiba kerül mint egy panel
Itt az emberek mentalitisával van probléma
Nem biztosíték, de vannak csendes helyek. Én pl zsákutcába költöztem, annak is a vége felé, átjáró forgalom nincs, emberek is alig mennek az utcán, a szomszédok csendesek, kutya van, de azok is alig ugatnak. Az idegeim kivoltak panelban, rendesen kisimultak költözés után.
Alapvetően viszont valóban a mentalitással van gond. 😔
De hétköznap is fúrnak faragnak!!!!!!!!!!!
Nem egy szomszédról beszélek hanem többről , 20an vagyunk a lépcsőházban és mindig csinál valaki valamit , nem tudom hogy ugyanaz e de kétlem
Férfi vagyok 32 éves
Aki a zenehallgatást meg hasonlókat ajánl, az mèg nem hallott sosem ütvefúrót :D
Lakótelep/lakópark mind ilyen, nem lehet mit tenni, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!