Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Minden szombaton kalapálás,fúr...

Minden szombaton kalapálás,fúrás a panelben egyszerűen megőrülök már nem lehet pihenni soha, mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Végre hétvége , pihennék, nyugalomba szeretnék lenni de a zeng ez a kib*szott ház a kalapálástól meg fúrástól minden szombaton nem hiszem el hogy mindig van valami és mindig szombaton kell csinálni ennyire érzéketlenek ezek a ********** lakók? Én az ajtót is halkan csukom be hogy ne zavarjam a másikat ezek a ******** meg nyugodtan kalapálnak fúrnak szombatoként mikor tudják hogy az egész ház ezt hallgatja nem szégyenli magát az ilyen féreg?

Mit lehet tenni ezek ellen ? Teljesen ki vagyok idegileg már

2022. ápr. 9. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
81%

El kell költözni. Ezt minden rosszindulat nélkül írom, van, aki bírja a panel életet, van, aki nem. Ráadásul semmit sem tudsz tenni.

Én 3 évig laktam panelban, soha a büdös életben többé 1 panel közelébe se akarok menni. Az egyik fúrt nonstop (mit lehet annyit fúrni, nem tudom, pedig túl vagyunk pár felújításon), a másik szomszédék állandóan vesekedtek. Fent legalább normálisak laktak. Az erkély alatt játszótér volt. Agyrém.

Kisvárosba költöztünk, azóta csak a madarak énekét hallgatom. Nyugodtan alszok végre.

2022. ápr. 9. 11:43
 42/62 A kérdező kommentje:

Az a baj a magánház se biztosíték a nyugalomra , nővérem magánházban lakik és a szomszédja kutyája non-stop ugat és vonyít a gazdái meg tojnak bele, mikor ott vagyok ebédre elviselhetetlen és azt hallgatja egész nap , nem is értem a gazdái hogy nem őrülnek bele.. na meg egy családi ház nem annyiba kerül mint egy panel

Itt az emberek mentalitisával van probléma

2022. ápr. 9. 11:52
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztosíték, de vannak csendes helyek. Én pl zsákutcába költöztem, annak is a vége felé, átjáró forgalom nincs, emberek is alig mennek az utcán, a szomszédok csendesek, kutya van, de azok is alig ugatnak. Az idegeim kivoltak panelban, rendesen kisimultak költözés után.

Alapvetően viszont valóban a mentalitással van gond. 😔

2022. ápr. 9. 12:02
 44/62 anonim ***** válasza:
70%
Te is kivehetsz szabadságot hétköznap hogy tudj pihenni...
2022. ápr. 9. 12:07
 45/62 A kérdező kommentje:

De hétköznap is fúrnak faragnak!!!!!!!!!!!

2022. ápr. 9. 12:07
 46/62 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy és a szomszéd mennyi? Srác vagy?
2022. ápr. 9. 12:13
 47/62 A kérdező kommentje:

Nem egy szomszédról beszélek hanem többről , 20an vagyunk a lépcsőházban és mindig csinál valaki valamit , nem tudom hogy ugyanaz e de kétlem

Férfi vagyok 32 éves

2022. ápr. 9. 12:16
 48/62 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező én érzem hogy sok ponton igazad van, de a világ az sajnos nem fog megváltozni, minden házban lesznek intoleráns vagy tahó emberek, sajnálatos de ez van. Tehát őket nem fogod tudni megváltoztatni, főleg ha jogilag legálisan teszik amit. Javaslom az idegeskedés helyett amivel főleg önmagad bántod, inkább próbálj meg a meglévő helyzethez alkalmazkodni. Konstruktív megoldásképp pl tudom ajánlani a fejhallgatós zenehallgatást, vagy méginkább az ilyen szombati felújítós napokra a kirándulást, bringázást a természetben, embermentes helyeken. Ez ma értelemszerűen sajnos nem játszik az időjárás miatt, de csodás feltöltődés, főleg ilyen szitukban. Ismerem, éltem át hasonlót. Kitartás!
2022. ápr. 9. 14:34
 49/62 anonim ***** válasza:
84%
Elhiszem hogy zavar, de én se vennék ki szabadnapot azért hogy ne hétvégén fúrjak, ha egyszer ott a hétvége. A kiírást valszeg el sem olvasnám, de ha igen se nagyon hatna meg. Vasárnap a pihenőnap, szombaton had fúrjak már ha kell valamit.
2022. ápr. 9. 15:33
 50/62 anonim ***** válasza:
61%

Aki a zenehallgatást meg hasonlókat ajánl, az mèg nem hallott sosem ütvefúrót :D

Lakótelep/lakópark mind ilyen, nem lehet mit tenni, sajnos.

2022. ápr. 9. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!