Meg lehet szokni a panellakást?
Figyelt kérdés
Egész életemben olyan helyen laktam, ahol volt egy kis garázs, barkács asztallal, szerszámokkal, kis udvarral. Most úgy alakult, hogy panelba kellene költözni, de félek, hogy nem tudom megszokni.nov. 13. 07:49
21/24 anonim válasza:
Ha jó szomszédokat fogsz ki, akkor önmagában nem szar a panel egyáltalán, bár a barkácsolás nem oda való sajnos.
22/24 anonim válasza:
Tény, hogy ott nehezen fogsz barkácsolni, de ha van más hobbid, akkor nyugodtan űzheted a 4 fal között.
23/24 anonim válasza:
11-es ez úgy 20-30 éve még igaz volt, ma már inkább elektromos vagy gázfűtés van a családi házakban is. Nekünk is pl. és kb mindenkinek a környéken, legfeljebb kiegészítő fűtésnek hagyták meg páraqn a kályhát, ha esetleg nagyon hideg lenne. Kicsit le vagy maradva, nem?
24/24 Tomadevil válasza:
Ha igenyes es modern a panelhaz akkor tud jo lenni!
Kerteshazban nöttem fel falun. Modern panelban lakok, erkellyel jelenleg. Nem kell füvet nyirni, nem arra kelek, hogy düdü szomszed lancfüreszezik reggel hat orakor. Nem neznek be a ciganyok a kertbe (mert nincs).
Ha nincs kapalasi kenyszered akkor neked is tetszhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!