Hogy bírjátok ezt panellakók?
Egész életemben falun laktam,egy nagyon csendes környéken.A helyzet úgy hozta hogy adódott egy munkalehetőség 2x3 hét külföldön,amit vállaltam a magas kereseti lehetőség miatt.A szállást természetesen a cég állta,egy 4 emeletes panellakás 3. emeletén találtak egy kiadó lakást,ami nagyon kultúrált volt.Vasárnap kora este értünk oda a kollégával,amikor is kipakoltunk,és lepihentünk mert reggel meló.Nyugodt csendes volt,jót aludtunk.Hazaérve munkából zajra lettünk figyelmesek a felső lakásból,pakolás,bútortologatás,szüntelen járkálás,rohangálás.Nem akart szűnni,fél10-ig ez ment.Gondoltuk valaki szintén beköltözött és ilyen zajjal jár.Későn aludtunk el,fáradtan ébredtünk.Délután hazaérve szintén ez fogadott,visítás,szüntelen rohangálás,pofázás.Nem bírtam és felmentem becsengettem,egy szerb vagy horváth nő nyitott ajtót,két gyerek ott rohangált fel s alá a lakásban egy idősebb nő telefonált és közben szintén járkált a lakásban megállás nélkül.Mondtam neki hogy legyenek már figyelemmel arra hogy laknak az alattuk lévő lakásban és pihenni szeretnének de nem lehet tőlük.Azt mondta lenyugtatja a gyerekeket és próbálnak nem zajt csapni.Hozzávetőlegesen ez 10-12 percig tartott és kezdődött előlről minden.Hétvégén pedig reggel 7-től este 10-ig ez ment,már inkább elmentünk a kolllégával várost nézni a -7 fokos hidegben minthogy ezeket az állatokat hallgassuk.Borzasztó 6 hét volt,a kollégám ingerültebb természetű ő már ordított a lakásban hogy kidobálok mindenkit az ablakon ha felmegyek a k...a anyátokat,és ütötte a falat mennyezetet.Lenyugtattam hogy itt ne balhézzunk,mert mi b.szunk rá,húzzuk ki valahogy ezt a pár hetet.Szereztünk a munkahelyről füldugót,és úgy bírtuk ki sok szenvedés között ezt a 6 hetet.
Szép lakás volt,jó munka,sok pénzt kerestünk,minden klappolt és egy idióta család tönkretette,nehezítette meg az egész dolgot.
Hihetetlen hogy emberek mennyire nincsenek tekintettel a környezetükre..magasról lesz.rják hogy zavarja-e a szomszédot a viselkedésük vagy nem.Ha szólsaz nekik sem hederítenek rá.Borzasztó.
Hazaérve hálát adtam a sorsnak hogy ilyen csendes helyen lakok,és rommá aludtam magam.
Igazából ez nem is kérdés,hanem együttérzésemet szeretném azok fel kifejezni akik panellakásban laknak és nem a legfelső szinten.Én záros időn belül az ideggyógyászatra kerülnék.Minden tiszteletem nekik.
Az egyik szomszédom gyökér, nem is köszönünk egymásnak.
Amúgy semmi rossz tapasztalatom nincs.
30+ éve élek panelban
És mi a kérdés? Van, aki ehhez szokott és kb ágyút is sütögethetnének a füle mellett. A gyerekek meg mozognak, érthető okokból ők se nagyon akarják az egész napot kinn a mínuszokban tölteni, és bizony panelban is vállalnak gyereket az emberek. Van, aki érzékenyebb erre, mint például ti, de nem mindenki ilyen.
Bár kicsit kamuszagot érzek, valahogy nagyon kacifántos ez a sztori, mintha legalábbis kissé ki lenne színezve, és inkább sztori, mint kérdés.
"horváth"
ezen a th dolgon röhögök vagy 1 perce:D
Amugy minden társasházban vannak zajok, alkalmazkodni kell
ennyi
3-Németország-Dortmund
4-Én meg rosszindulatot érzek..mi lenne benne kamu és mi a kacifántos?Én egy pici faluban nőttem fel és jelenleg is ott lakok,3-4000m2 porták vannak,a házak között 20-30-40 méter távolság van,még csak kutyaugatást se hallani ami zavarhatná az embert..Én ezt szoktam meg,nyilván szokatlan és elviselhetetlen számomra ha effajta állatemberek szüntelen zajt csapnak.
5-Most én is röhögök..ja,elírás történt,és ahogy írtam is hálált adok a sorsnak hogy nem kell idiótákhoz alkalmazkodnom.
Most gondolj bele, megveszed a jelenlegi árakon, felújítod, szíved lelked beleteszed és akkor egyszer csak ilyen vagy még ennél is trógerebb söpredék a fejed fölé költözik! És akkor vége a nyugodt életnek meg mindennek. Vannak emberek akik nem valók társasházba, főleg ahol ilyen vékonyak a falak meg a födémek. De sajnos egyre több ilyen tobzódik ezekben a lakásokban is. Sokan köztük nagyon öntudatos idióták, ez még a jobbik eset hogy mondta oké majd odafigyel, simán van még neked esik minek mentél fel mi közöd hozzá stb. Szóval én pl ezért is lakok zárószinten, megelőzni minden hasonlót. Még egy nem túl figyelmes szomszéd is problémás ha fölötted lakik, ha meg ilyen otthonélő taplók meg gyerekesek, vagy akár egy elmebeteg mert abból is akad bőven, na akkor vége mindennek.
Mondom mindezt úgy hogy nálunk egész szerencsés a helyzet, bár itt is voltak surlódások azért. De szerencsére a csend az alap. Ja és 4 emeletes. Ez is sokat számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!