Mennyire normális, ha a szomszéd folyton fenyeget a csendháborítás miatt, amit mások szerint el sem követek?
Alapvetően egyet értek a tízessel, bár én is inkább alkalmazkodó vagyok.
De az alsó szomszédaid szerintem túlzásba esnek, és bizony én is csak egy ideig viselném el a zaklatásukat. Az, hogy az egyik jogász, na bumm. Manapság kb minden 10. ember az, de itthon nem igen van lehetőség olyannal bárkit is perelni, hogy éjjel lehúzza a wc-t. Meg, hogy munka után zuhanyzik.
Nekem a régi szomszédom volt ilyen, amikor összejöttem a párommal, onnantól minden baja volt, hogy ő miket hall. Addig egyedül éltem, nyilván magamban nem beszéltem, nem vagyok zenehallgatós sem, meg egyéb zajok sem hallatszottak annyira. Na utána aztán minden baj volt. Amikor kopogott a falon, akkor zenét hallgattam. Jó hangosan, hogy ne halljam a kopogását. Meg a csengetését sem. Muszáj beleállni ezekbe, nem élhetsz mindig meghunyászkodva. Ja, és amúgy a szomszédom elköltözött. :D
Most 3 diák lakik mellettem, bulisak, vidámak, élnek. Engem pont nem zavarnak :)
Tudod, hogy nem normális, amit művel. Teljesen életszerű késő este zuhanyozni, sétálni a szobában, yt-ot nézni délután és nem otthagyni az éjféli pisit reggelig.
Annó a panelban még borzasztóan hangosan hallottam pont a hálóban, ahogy a szomszéd minden este 11-kor zuhanyozni kezd. Olyankor én már alvásközeli állapotban voltam általában. Kicsit zavart, persze, mert frankón nagyon hangos volt, de eszembe se jutott volna panaszkodni neki azért, mert a saját lakását rendeltetésszerűen használja.
Nagyobb barkácsboltokban árulnak 40x40 centis díszlapokat amit a plafonra lehet ragasztani.
Tompítja a felső szomszédtól jövő hangokat.
Nem tudom mit mondjak, van padlószőnyeg amúgy és papucsot sem hordhatok konkrétan az alsószomszéd szerint, mert hogy állítólag ők sem hordanak az alattuk levők miatt.
Igazából mindig az a fajta voltam, aki szereti a dolgokat szépen elsimítani a veszekedések helyett. Akartam már beszélni velük, átmenni, hogy megkérdezzem mi is pontosan a gond, de jelezték, hogy ne tegyem, főleg ne egyedül lányként, mert nagyon agresszív a fickó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!