Mennyire normális, ha a szomszéd folyton fenyeget a csendháborítás miatt, amit mások szerint el sem követek?
Engem is folyton betalálnak alja népek, hogy hangosan lépek, hangosan lehúzom a wc-t, hangosan tüsszentek, hangosan wczek és hasonlók.
Nem tudom ezeket hogyan lehetne halkabban csinálni ezért nem igazán foglalkozom velük.
Valószínűleg idegileg kilehetnek és minden felcseszi őket. Persze az épület szerkezete sem könnyíti meg az életet. Én is úgy érzem, egy mamutcsorda él felettem, mondjuk a felső szomszéd basszussal nyom zenét ha olyanja van.
Szőnyeg van e amúgy?
2 opció van ezen emberek kezelésére: 1) beverni a fejét, 2) rájátszani és élvezni, hogy szétb*ssza az ideg. Namost az 1-es opció esne a legjobban nekem a helyedben, de sajnos bűncselekménynek számít és én járnék rosszul. Úgyhogy marad a 2-es pont. Lazulj el és csinálj mindent természetesen. Zuhanyozz le este, húzd le a WC-t, normálisan sétálj, ne csinálj szándékosan hangosan semmit, ugyanis nem is kell, ez épp idegesíteni fogja már eléggé és csak élvezd. Gondolj arra, hogy ezaz, ez a hulladék ember most jól fortyog magában, amiért te létezel és ennek örülj. Minden alkalommal, amikor mérgesen feljön vagy üzenetet hagy, gondolj arra, hogy ezaz, megint jól csináltad, ugyanis ideges. Sportot kell űzni abból, hogy felkúrd az agyát, viszont sose vidd túlzásba, hogy tényleg tudjon mit mondani a főbérlőnek.
Muszáj megtanuld, hogy szemét emberekkel szemétül kell bánni, különben csak szenvedsz belül, mint most is. Írtad, hogy terrornak éled meg az egészet meg aggódsz miatta, esetleg félsz tőle. Nem szabad. Élvezd, hogy szétb*ssza az ideg és mosolyogj. Muszáj megtanuld ezt, nem szabad mindenkivel érzelmesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!