Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A férfi szomszédom fülbevalót...

A férfi szomszédom fülbevalót hord mind a két fülében, szólhatok neki hogy a lépcsőházban legalább ne hordja őket a gyerekek miatt?

Figyelt kérdés

Ráadásul ilyen nagyobb karika fülbevalókat hord.

[link]

nov. 4. 13:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:

"Bejön a csávó, vagy mi a gond?"

Heteroszexuális vagyok!

nov. 7. 10:36
 52/65 anonim ***** válasza:
80%
Ja hogy férfiként zavar. Akkor valszeg kompenzálsz, vagy a belső homoszexuális hajlamot vagy a miniatűr péniszedet
nov. 7. 10:57
 53/65 anonim ***** válasza:
71%

Hát, akkor nem tetszenének neked a régi Fideszesek se, itt van pl. a fülbevalós miniszter (akkor még nem volt az):

[link]

nov. 7. 10:59
 54/65 anonim ***** válasza:
86%
Aki előbb azt írta, miféle iskola lehet, ahol beleszólnak a szülő öltözködési stílusába, nos, én hallottam olyat, hogy egyházi iskolában megszabták, a szülők milyen tévéműsorokat nem nézhetnek otthon, mert nehogy arról beszélgessenek a gyerekek. Én teljesen ledöbbentem, mert elvileg nem lenne joguk megszabni, otthon mit néz a család. Meg pláne a szülő, egy felnőtt ember. De mit lehet várni, amikor a katolikus egyház még mindig indexre tesz egyes könyveket?
nov. 7. 11:02
 55/65 anonim ***** válasza:
80%

A kérdésed és kommentjeid alapján nőnek gondoltak, így még rosszabb, hogy ennyire ítélkezel férfi társad felett. Amúgy akkor se lett volna jobb, ha nő vagy.

Engedd el és ne foglalkozz vele, neked nem tetszik, neki igen. De nincs jogod beleszólni.

nov. 7. 11:12
 56/65 A kérdező kommentje:

"a miniatűr péniszedet"

Elég nagy ott lent.

nov. 7. 11:30
 57/65 anonim ***** válasza:
80%
Hát akkor az agyad igen csökevényes. Olyan hisztit levágtál itt, én végig nőnek hittelek. Jogod így sincs beleszólni abba, hogy más hogyan néz ki. Téged se kérnek meg, hogy ezt meg azt csináld a fejeddel..
nov. 7. 12:09
 58/65 anonim ***** válasza:
66%
57.: A megjegyzésed eléggé sértő a nőkre nézve.
nov. 7. 12:23
 59/65 anonim ***** válasza:
58%
Nő vagyok én is,férfi részéről ilyet nem tapasztaltam még, hogy ennyit nyekeregjen egy olyan "problémán", amin nem tud változtatni. Nőtől többször is elviseltem már ilyet. De ha úgy gondolod, sértődj meg nyugodtan, vagy problémázz rajta.
nov. 7. 16:45
 60/65 A kérdező kommentje:
Sokak kommentje elég sértő a női nemre nézve.
nov. 7. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!