Bunkó vagyok, mert nem szeretném, hogy az én ablakom alá
építsenek a gyerekeknek, vagyis 2 gyereknek 2 hintát
házzal? Nem tudom,mi a neve.
Figyelt kérdés
Éjszakai műszakban is dolgozom, így nappal nem tudok rendesen aludni és delutan/estefelé még szoktam feküdni, hátha sikerül. Eleve minden zajra felébredek és ha ezek a gyerekek itt kiabálnak, nem tudnék biztosan aludni. Rendesen nappali munkavégzés esetén se lenne kellemes, de így pláne nem. Hátul van mindenkinek kertje, övékbe nem fér már el és mondtam, hogy hátul van üres kert, tegyék oda, de nem jó nekik. Itt szeretnék elől, ért higy délután itt süt a nap. Gondolom majd suli utáni időre is gondolnak , nem csak erre a tüző nyári napokra. Idegesit, hogy bunkó vagyok, de örültem neki, hogy nincs játszótér a lakásom mellett. Amúgy meg van jászótér a házsor másik oldalán. Oda nem értem, miért nem tudnak menni játszani, miért itt akarnak kiabálni. A kislány kiabálós. Van kutyám , az meg lenne bolondulva tőle. Így is, ha itt üvöltözik néha a lány, már ugat. Nem egy nyugodt gyerek, az a baj. Amúgy rendes szomszédok, de ezt nem bírnám elviselni, hogy minden nap zaj legyen. Főleg, ha van lehetőség játszani 50 méterrel arrébb, miért kell ide is zajt csinálni közvetlen a fülembe. Szó szerint az ablakom alá tennék.
Nehogy már játszótérre kelljen küldeni a gyereket, ha egy rakás pénzből kertes házat vesz az ember.
Tanulj meg füldugóval aludni.
2024. júl. 14. 20:49
2/52 anonim válasza:
Nem vagy bunkó. Tegyék az üres helyre, ne más ablaka alá.
2024. júl. 14. 20:49
3/52 A kérdező kommentje:
Nem kertes ház. Lakások vannak itt és hátul vannak részek felosztva kertté. Ott zajongana, senkit nem zavarna. De nekik kell a délutáni napsütés és pont mellettem lenne nekik jó. Ahogy nézem, más gyerekes család ablaka ugyanúgy nyugati és oda is rakhatnák
2024. júl. 14. 21:05
4/52 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem tudok füldugóval aludni egyéb okból..
2024. júl. 14. 21:07
5/52 anonim válasza:
A saját területén oda teszi, ahová akarja.
2024. júl. 14. 21:11
6/52 anonim válasza:
Ne engedd, nemcsak a pihenés szempontjából mondom. Ki tudja mit hoz az élet. Lehet, hogy el kell/akarod adni a lakást.
Játszótér az ablak alatt kizáró tényező az adásvételnél. Győrben laktunk, Révfalu-Viziváros. Ott volt egy újépítésű lakás mely elé utólag játszóteret létesítettek. Még 3 év alatt sem kelt el. Akkor sem mikor 2021- ben pörgött az ingatlan- biznisz.
2024. júl. 14. 21:17
7/52 A kérdező kommentje:
Nem az ő területe. Nem tudjátok gondolom elképzelni. 2 emeletes tarsashazban lakunk és ahoba tenné a közös, mert az épület előtti füves részre tervezi. Annyi hely van még ott és pont nekem akar zajt. Másik lakás ablaka alá is tudja tenni,aznem közvetlenül nálam van és ott nos van gyerek. Vagy tegyék a kertekhez..
2024. júl. 14. 21:19
8/52 A kérdező kommentje:
Én pont úgy néztem lakást, hogy ne legyen itt játszótér az ablaknál. Van amúgy nagyon közel, de ezek különcködni akarnak. Fél perc séta és ott van..
2024. júl. 14. 21:21
9/52 anonim válasza:
Addendum
Még hozzáfűzném, hogy közös tulajdonrol van szó, a Társasházi törvények értelmében a játszótér létesítéséhez a tulajdonostarsak beleegyezése szükséges.
Mivel van már játszótér, minek még egy?
2024. júl. 14. 21:21
10/52 anonim válasza:
Ha közös terület és a többieknek nem zavaró, akkor ez van. Másrészt teljesen érthetö,. ha füves területren akarják a gyerekek játszóterületét kialakítani.
NEM a TE ablakod alá akarják tenni, hanem olyan helyre, ami a gyerekeknek és a szülöknek megfelelö.
Az a te magánügyed, ha nem normális munkaidöd van, nappal nem kell sehol figyelembe venni, ha valaki éppen akkor akar aludni, jogilag arra ott az éjszaka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!