Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bunkó vagyok, mert nem szeretn...

Bunkó vagyok, mert nem szeretném, hogy az én ablakom alá építsenek a gyerekeknek, vagyis 2 gyereknek 2 hintát házzal? Nem tudom,mi a neve.

Figyelt kérdés
Éjszakai műszakban is dolgozom, így nappal nem tudok rendesen aludni és delutan/estefelé még szoktam feküdni, hátha sikerül. Eleve minden zajra felébredek és ha ezek a gyerekek itt kiabálnak, nem tudnék biztosan aludni. Rendesen nappali munkavégzés esetén se lenne kellemes, de így pláne nem. Hátul van mindenkinek kertje, övékbe nem fér már el és mondtam, hogy hátul van üres kert, tegyék oda, de nem jó nekik. Itt szeretnék elől, ért higy délután itt süt a nap. Gondolom majd suli utáni időre is gondolnak , nem csak erre a tüző nyári napokra. Idegesit, hogy bunkó vagyok, de örültem neki, hogy nincs játszótér a lakásom mellett. Amúgy meg van jászótér a házsor másik oldalán. Oda nem értem, miért nem tudnak menni játszani, miért itt akarnak kiabálni. A kislány kiabálós. Van kutyám , az meg lenne bolondulva tőle. Így is, ha itt üvöltözik néha a lány, már ugat. Nem egy nyugodt gyerek, az a baj. Amúgy rendes szomszédok, de ezt nem bírnám elviselni, hogy minden nap zaj legyen. Főleg, ha van lehetőség játszani 50 méterrel arrébb, miért kell ide is zajt csinálni közvetlen a fülembe. Szó szerint az ablakom alá tennék.
2024. júl. 14. 20:46
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
De szép dombra néz, ezt én is szívesen nézném úgy, hogy nem kell lehúzva tartani a redőnyt a gyerekvisítás miatt. De amúgy ti Ausztriában laktok? Ott lehet, hogy más törvények vannak, pl. nem tudom, van-e ilyen, hogy közös képviselő, meg mi a menete a közös terület elfoglalásának. (a két kocsi rendszáma miatt kérdezem)
2024. júl. 14. 22:51
 32/52 A kérdező kommentje:
Igen, Ausztriában. Itt nem ritka az ilyen ház és a mögötte lévő terület kertté felosztása. Kerteknél is van olyan rész, ahol szintén süt a nap estig, de szerintem mindenhol, na mindegy. Valószínűleg a szülők lustasága, hogy ne kelljen a házat megkerülni és odamenni hintázni.. Olyan, mintha én az ajtóba tettem volna konténeres paradicsomot például, mert lusta vagyok a kertig menni locsolni..
2024. júl. 14. 22:59
 33/52 A kérdező kommentje:
Amúgy az út túloldalán is szép a táj. Vannak kertes házak és mögötte domb, hegy fákkal.
2024. júl. 14. 23:05
 34/52 A kérdező kommentje:
Jut eszembe a másik probléma. A napot az én lakásomból eltakarja az a nagy mászó vár. Én meg szeretem, ha délután idesüt a nap..
2024. júl. 14. 23:31
 35/52 anonim ***** válasza:
76%
Az 1,5 típusú emberek, hogy minek élnek, mindenki bánatára.
2024. júl. 15. 06:17
 36/52 anonim ***** válasza:
76%

Vagyis 1,5,13,21.

Az ilyen 13 jellegű hozzászólásban foglaltakért egyszer valaki pofán fog vágni a környezetedben élők közül, ne mondd hogy nem szóltam előre.

2024. júl. 15. 06:22
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Oda a fa környékére lehetne tenni.
2024. júl. 15. 06:26
 38/52 A kérdező kommentje:
Szerintem is, a fa környékén nem zavarna. De nekik csak nálam lenne jó, aztán télen totál sötétségben éljek és jó időben meg zajban.
2024. júl. 15. 06:38
 39/52 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy bunkó. Idegen kölykök visítozása engem is halálosan idegesít, főleg ha anyuci-apuci szarik a nevelésükre.
2024. júl. 15. 08:58
 40/52 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy vagy bunko, igazad van. Akik itt vedik a szomszedaidat, csak addig ilyen megertoek mig nem ok kerulnek hasonlo helyzetbe. Viszont nem valaszolsz arra, hogy mi a helyzet a kozos kepviselettel? Probaltal mar osszefogni a tobbi szomszeddal? Az a baj, hogy ha nem cselekszel semmi nem fog tortenni, marmint az erdekedben, mi itt max csak meghallgatni tudunk.
2024. júl. 15. 10:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!