Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bunkó vagyok, mert nem szeretn...

Bunkó vagyok, mert nem szeretném, hogy az én ablakom alá építsenek a gyerekeknek, vagyis 2 gyereknek 2 hintát házzal? Nem tudom,mi a neve.

Figyelt kérdés
Éjszakai műszakban is dolgozom, így nappal nem tudok rendesen aludni és delutan/estefelé még szoktam feküdni, hátha sikerül. Eleve minden zajra felébredek és ha ezek a gyerekek itt kiabálnak, nem tudnék biztosan aludni. Rendesen nappali munkavégzés esetén se lenne kellemes, de így pláne nem. Hátul van mindenkinek kertje, övékbe nem fér már el és mondtam, hogy hátul van üres kert, tegyék oda, de nem jó nekik. Itt szeretnék elől, ért higy délután itt süt a nap. Gondolom majd suli utáni időre is gondolnak , nem csak erre a tüző nyári napokra. Idegesit, hogy bunkó vagyok, de örültem neki, hogy nincs játszótér a lakásom mellett. Amúgy meg van jászótér a házsor másik oldalán. Oda nem értem, miért nem tudnak menni játszani, miért itt akarnak kiabálni. A kislány kiabálós. Van kutyám , az meg lenne bolondulva tőle. Így is, ha itt üvöltözik néha a lány, már ugat. Nem egy nyugodt gyerek, az a baj. Amúgy rendes szomszédok, de ezt nem bírnám elviselni, hogy minden nap zaj legyen. Főleg, ha van lehetőség játszani 50 méterrel arrébb, miért kell ide is zajt csinálni közvetlen a fülembe. Szó szerint az ablakom alá tennék.
2024. júl. 14. 20:46
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
90%

#10-es

"Ami a szülőnek megfelelő

..."

A karma az utamba küldött ilyen szülőket. Még a játszótérre sem vitte a gyerekeit (150 méter) hanem az erkélyen csinált a gyereknek homokozót.

2024. júl. 14. 21:29
 12/52 A kérdező kommentje:

Mashol is jó lenne nekik, persze méterrel arrébb és füves terület mind.

Utolsó. Ha fizeted nekem a hitelem, keresek egybol nappali munkát...

2024. júl. 14. 21:29
 13/52 anonim ***** válasza:
6%

Máshol - pár méterrel arrébb - más valaki hisztizne.

A hiteledet meg te vetted fel, ha nem reális összeget veszel fel, az a te bajod. Mellesleg hitelt törleszteni még véletlen sem csak éjszakai munkával lehet.

2024. júl. 14. 21:32
 14/52 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, ne vedd magadra!

Tiszteletem azoknak, aki tudnak műszakozni. Én nem tudnék.

Lengetem a kalapom előtted.

Szorítok, hogy ki tudjál állni magadért.

15/52 A kérdező kommentje:
Itt a játszótér 150 méter sincs..
 16/52 A kérdező kommentje:

Hisztizzen más. Amúgy egy gyerekes család inkább elviselné, mint én.

Nem mellékesen, ki nem állhatom a gyerekeket és nem akarom hallgatni órákon keresztül, ahogy kiabálnak..

2024. júl. 14. 21:34
 17/52 anonim ***** válasza:
96%

Nem mellékesen, ki nem állhatom a gyerekeket "

Nekem inkább a szüleikkel van bajom. :-)

2024. júl. 14. 21:36
 18/52 A kérdező kommentje:
Nekem is. Ők nevelik ilyenre őket.
2024. júl. 14. 21:39
 19/52 anonim ***** válasza:
13%

YouTube-Danny Louis esohangja és alszol mint a bunda. Ez van

Miért nem vettél tanyasi házat, ha ennyire utálsz mindent és mindenkit?

2024. júl. 14. 21:40
 20/52 anonim ***** válasza:
73%
Én értelek. Ne engedd. Ha engeded azt nagyon bánni fogod jól érzed. Akkor bunkó vagy, ha jön egy éhes fülöpszigeteki vendégmunkás család és nincs nálad étel, de nekik elfogadható a kannibalizmus is, viszont te nem szeretnéd hogy lezabálják a karodat, pedog még el is kötnék hogy ne vérezzen?
2024. júl. 14. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!