Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bunkó vagyok, mert nem szeretn...

Bunkó vagyok, mert nem szeretném, hogy az én ablakom alá építsenek a gyerekeknek, vagyis 2 gyereknek 2 hintát házzal? Nem tudom,mi a neve.

Figyelt kérdés
Éjszakai műszakban is dolgozom, így nappal nem tudok rendesen aludni és delutan/estefelé még szoktam feküdni, hátha sikerül. Eleve minden zajra felébredek és ha ezek a gyerekek itt kiabálnak, nem tudnék biztosan aludni. Rendesen nappali munkavégzés esetén se lenne kellemes, de így pláne nem. Hátul van mindenkinek kertje, övékbe nem fér már el és mondtam, hogy hátul van üres kert, tegyék oda, de nem jó nekik. Itt szeretnék elől, ért higy délután itt süt a nap. Gondolom majd suli utáni időre is gondolnak , nem csak erre a tüző nyári napokra. Idegesit, hogy bunkó vagyok, de örültem neki, hogy nincs játszótér a lakásom mellett. Amúgy meg van jászótér a házsor másik oldalán. Oda nem értem, miért nem tudnak menni játszani, miért itt akarnak kiabálni. A kislány kiabálós. Van kutyám , az meg lenne bolondulva tőle. Így is, ha itt üvöltözik néha a lány, már ugat. Nem egy nyugodt gyerek, az a baj. Amúgy rendes szomszédok, de ezt nem bírnám elviselni, hogy minden nap zaj legyen. Főleg, ha van lehetőség játszani 50 méterrel arrébb, miért kell ide is zajt csinálni közvetlen a fülembe. Szó szerint az ablakom alá tennék.
2024. júl. 14. 20:46
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
0%
Szerencse, hogy nem a kérdezö döntése, nem kell neki "engedni"
2024. júl. 14. 21:49
 22/52 anonim ***** válasza:
75%
Helyben vagyunk. A gyerekes megint azt csinál, amit akar. Részvétem a kérdezőnek.
2024. júl. 14. 21:53
 23/52 A kérdező kommentje:

Házra nem tellett.

De arról nem volt szó, hogy egy család annyira különc akar lenni, hogy a szinte mindig üres játszótér nem jó nekik és ide akarnak tenni mászó házat hintával.. Azt mondták, hogy csak ez a 2 gyerek lenne itt,de biztos jönnének osztálytársak, barátok is. Lenne itt hangzavar..

Senkivel semmi bajom, de gyerek ne visítson a fülembe órákon át..

2024. júl. 14. 22:00
 24/52 A kérdező kommentje:
Aki nem ellenzi ,annak biztos van gyereke és otthon zajban él. Megy a tévé/radio a semmibe stb. Direkt nem is út mellé költöztem, az se legyen zavaró. Ha szomszédok nyugodt hangnemben beszélgetnek, az nem érdekes, de a folytonos ordítozás már az.. Ez a kislány meg sipákol..
2024. júl. 14. 22:02
 25/52 anonim ***** válasza:
92%
Biztos, hogy nem engedném, hogy oda tegyék.
2024. júl. 14. 22:17
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Közös képviselő melletted áll? A ház megszavazhatja, hogy a közös területre nem akar ilyet, tegye a saját hátsó kertjébe.
2024. júl. 14. 22:18
 27/52 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna ha elől van, de ne az én ablakom alá. Van több lehetőség is. Szerintem lusták arrébb menni ennyire. Mindjárt mellékelek valahogy 2 képet.
2024. júl. 14. 22:23
 28/52 A kérdező kommentje:

[link]

Jobbra van 3 ablakom. Utolsó 2 a lényegesebb, hogy ott ne legyen, de előre meg nem fér el

2024. júl. 14. 22:27
 29/52 A kérdező kommentje:

Ez meg az épületek másik fele, ahol szintén van hely, ha annyira előre akarják tenni.

[link]

2024. júl. 14. 22:29
 30/52 A kérdező kommentje:
Képek még költözés előttiek
2024. júl. 14. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!