Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bunkó vagyok, mert nem szeretn...

Bunkó vagyok, mert nem szeretném, hogy az én ablakom alá építsenek a gyerekeknek, vagyis 2 gyereknek 2 hintát házzal? Nem tudom,mi a neve.

Figyelt kérdés
Éjszakai műszakban is dolgozom, így nappal nem tudok rendesen aludni és delutan/estefelé még szoktam feküdni, hátha sikerül. Eleve minden zajra felébredek és ha ezek a gyerekek itt kiabálnak, nem tudnék biztosan aludni. Rendesen nappali munkavégzés esetén se lenne kellemes, de így pláne nem. Hátul van mindenkinek kertje, övékbe nem fér már el és mondtam, hogy hátul van üres kert, tegyék oda, de nem jó nekik. Itt szeretnék elől, ért higy délután itt süt a nap. Gondolom majd suli utáni időre is gondolnak , nem csak erre a tüző nyári napokra. Idegesit, hogy bunkó vagyok, de örültem neki, hogy nincs játszótér a lakásom mellett. Amúgy meg van jászótér a házsor másik oldalán. Oda nem értem, miért nem tudnak menni játszani, miért itt akarnak kiabálni. A kislány kiabálós. Van kutyám , az meg lenne bolondulva tőle. Így is, ha itt üvöltözik néha a lány, már ugat. Nem egy nyugodt gyerek, az a baj. Amúgy rendes szomszédok, de ezt nem bírnám elviselni, hogy minden nap zaj legyen. Főleg, ha van lehetőség játszani 50 méterrel arrébb, miért kell ide is zajt csinálni közvetlen a fülembe. Szó szerint az ablakom alá tennék.
2024. júl. 14. 20:46
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
68%
Ja, hogy Ausztriában laksz? Én is. Akkor veszett ügyed van.
2024. júl. 15. 10:20
 42/52 anonim ***** válasza:
77%
Miért, osztrákoknál nem lehet valamit megvétózni azzal, hogy konkrétan nem látni ki tőle az ablakon? Ha már a napot is elfogja a lakás elől, az azért elég gáz.
2024. júl. 15. 10:29
 43/52 A kérdező kommentje:
Még csak tegnap kérdezték meg, de majd ma beszélek még velük. Talán nem lesz szükség a képviselőre, vagyis remélem, hogy nyugodtan meg lehet ezt oldani.
2024. júl. 15. 10:30
 44/52 A kérdező kommentje:
Ők sem helyiek és a munkatársammal fordíttattam le a nőnek most, hogy mi van, mert őannyira sem tud németül. Állítólag már mégis a kerteknél lesz a játszótér, mert hogy nem volt jó ötlet a hálószoba ablakom mellé tenni. Megoldódott.
2024. júl. 15. 11:43
 45/52 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, hogy miért nem jó nekik a másik játszótér. Azt mondták, mert hogy az önkormányzati, közös. Mivel a másik szomszédnak is van 2 gyereke, ők is ott lesznek majd meg a haverok és barátok is. Így lenne zaj az ablakom mellett közvetlenül bőven..
2024. júl. 15. 11:45
 46/52 A kérdező kommentje:
Amúgy soha sehol nem láttam játszóteret közvetlenül a ház fala mellett..
2024. júl. 15. 12:56
 47/52 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megoldódott.
2024. júl. 15. 13:01
 48/52 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem kell belemenned, és a tízesnek nincsen igaza. Közös területre csak akkor tehet bármit, hogyha a többi lakó belemegy. Ha már EGY nem megy, bele, akkor nem lesz játzsótér.

Én sem mennék bele, mert rhadtul nem akarom, hogy kvázi az ablakom alatt üvöltsön a gyerek napi sokszor, ha éjszakás vagyok, ha nappalos.

2024. júl. 15. 16:45
 49/52 A kérdező kommentje:
Ha arrébb üvölt, az se kellemes, de ha szó szerint mellettem, az már borzasztó. Csukott ablak se tompít annyira ,mintha normális távolságban lenne a játszótér, mint amennyire szoktak tenni az épületektől. Ahova lusták menni vagy nem akarnak, mert közös, az sem a panelok vagy társasházak tövében van. Amúgy meg nincs 100 gyerek a környéken, hogy ne mehessenek oda. Jut eszembe, hogy van hátul nekik is ablak az enyém mellett, gondolom onnan rájuk is látnának. Na mindegy. Remélem akkor tényleg nem ide rakják. Amúgy elvileg itt sem szabad közterületre ilyet építeni.
2024. júl. 15. 18:20
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos amit akarsz. Ők nekik a játék egy plusz lenne, és direkt a legideálisabbra akarják maguknak. Neked az alvás és a nyugalom pedig alap szükséglet a normális életvitelhez. Sokkal fontosabb a te igényed.

Ne érezd magad bunkónak. Gondolom őket nem érdekli, hogy te hogy alszol, és jól érzed e magad, de törődj azzal hogy a gyerekek jót játszanak. Ha nem tetszik nekik, szerezzenek egy jobb melót neked, fizessenek be képzésre, vagy egyszerűen csak adjanak plusz 300kt havonta.

júl. 16. 08:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!