A férfi szomszédom fülbevalót hord mind a két fülében, szólhatok neki hogy a lépcsőházban legalább ne hordja őket a gyerekek miatt?
nov. 4. 13:38
12/63 anonim válasza:
Nem, nem szólhatsz. Semmi közöd hozzá! Törődj a saját dolgoddal kérdező!
13/63 anonim válasza:
Szólhatsz. Aztán magyarázd el a gyerekeknek, miért röhögött ki hangosan a bácsi, teljesen jogosan.
És ezt szülőként írom, Te kis troll.
14/63 anonim válasza:
Az iskolában se lett volna joguk szólni a tanároknak. Ettől érzed magad felhatalmazva, hogy akkor te is fontoskodhatsz egy kicsit, úgymond a gyerekek egészséges fejlődése miatt? Mert gondolom ha kilépnek a lépcsőházból máshol nem látnak fülbevalós bácsit sehol😄
15/63 anonim válasza:
Bzi és 3 gyereke van? Szűzmáriától?
Mi van, ha látják a gyerekek a fülbevalóit...? Megijednek? A tiédtől is félnek vagy csak a bácsiétól?
16/63 anonim válasza:
Persze, de, csak azután, ha majd ő is megmondhatja milyenre vágasd a hajadat és milyen cipőt vegyél fel. . . .
17/63 anonim válasza:
Te jó ég milyenek emberek vannak...
Rád értem, kérdező.
19/63 anonim válasza:
Életszerű, hogy vegye ki, ha kilép a folyosóra és visszateheti a lakáson belül. :D És én még olyan iskolát nem láttam, ahol belevauztak volna a szülő ékszerviselési szokásaiba. Mi ez a marhaság?
20/63 anonim válasza:
És megjelentek a Karenek itt is. Ahogy a többiek írták mégis milyen jogon szólhatsz neki ilyen miatt? Meg mi baja lesz ettől a gyerekednek? Egy férfi miért ne hordhatna fülbevalót? És olyat, amilyent akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!