Nem irigylitek azokat a huszonéves fiatalokat, akik péntek és szombat este bulizgatnak, életerősek, egyetemre járnak és nem kell dolgozniuk, fiatalként előttük az élet, nincsenek olyan poklok, mint munka, számlák, elhízás, betegségek az életükben?
Figyelt kérdés
Mert fiatalok. 30 felett már nem vagy az.nov. 3. 00:12
11/13 anonim válasza:
Menj el bulizni valahova, ne kifogásokat keress, hogy már öreg vagy stb menj! Aztán betöltődik majd az az űr, hogy már lemaradtál mindenről
12/13 anonim válasza:
Számla meg rezsi egyébként nem kötelező befizetni semmit sem. Elfér még pár csöves itt ott, saját döntésből élsz úgy ahogy, még ha kényszerűnek tűnik is. A csövesek meg a magadfajtára irigykednek aki számlákat fizet meg az a gondja, hogy elmenne bulizni.
13/13 anonim válasza:
De. Fiatalként is irigyeltem, mert nekem nem fizettek mindent. 18 éves korom után mehettem dolgozni. Adni kellett haza pénzt, fizetni a kajámat, költségeimet teljesen. Levelezőre tudtam csak járni.
Másoknak a szülei albit fizettek, kocsit vettek nekik, én meg volt hogy 2 helyen güriztem. Nagyon is irigy voltam, már akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!