Székesfehérvárt mennyire ajánlanátok egy huszonéves számára? Én soha életemben nem éltem másik városban, azért kérdezem.
Soha életemben nem laktam máshol, csak ebben a városban, mert a családnak vannak saját ingatlanjai itt, így gyakorlatilag hülyeség lenne albérletbe költöznöm. Azon gondolkozom, hogy lehetőségek szempontjából fiatalon nem kevés ez? Milyen lehet vajon másutt is lakni? Vajon elszalasztok lehetőségeket azzal az életembe hogy itt maradok? Amikor ismerkedni próbálok mindig messze van akivel beszélgetek, mindig. Amikor a Profession-t nézem, alig van valami. Egy kezemen megtudnám számolni 22:00 után mi van nyitva és sokszor az is csak bizonyos napokon, nem csak úgy van ám, hogy gondolok egyet és elindulok éjszaka, mert semmit nem fogok tudni csinálni.
Más huszonévesek mit gondolnak? Most Budapesten tudom, hogy több szórakozási lehetőség van, meg munkalehetőség stb, de vajon meg is éri odaköltöznöm úgy, hogy anyagilag itt jobban kijövök? Most ha választani kellene, hogy albérlet vagy nem albérlet ti mit választanátok?
Én ott nőttem fel, de már nem mennék vissza.
Úgy gondolom, nagyon jó döntés volt Budapestre költöznöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!