Falusi vénasszonyok véleményével mennyire kell foglalkozni huszonévesen?
Mivel veluk élsz kvázi, így gáz.
Az ilyenekkel kedvesnek érdeklődőnek kéne lenni hogy van kedves Marinéni? Meg ilyesmi dumákkal, akkor nem lennének ilyenek.
Kb mint ahogy munkahelyen sem árt inkábn beilleszkedni.
De ha ninca ehhez kedved es birod ha utálnak te tudod.
Egyáltalán nem kell velük foglalkozni, viszont nem értem, miért viselkednének így? Van benned valami nagyon "kirívó", pl. kék raszta hajad van, vagy tudom is én, katonának öltözve járkálsz? Vagy mi?
Nem értem, miért foglalkoznának ennyit egy random idegennel. Igen, az idős nénik szeretnek megszólni mindenkit, de ez kb. fél percig tart, amíg kibeszélik magukat, majd témát váltanak. Ahogy te leírtad, hogy kb. folyton veled foglalkoznak, az azért fura. Szerintem ezt már kicsit be is képzeled.
Körfolyosós házban lakom, mindenki lát mindenkit. Egy csomó lakó attól fogva utált minket, ahogy betettük a lábunkat. Gyanakodva lestek, figyeltek, mindenfélét pofáztak rólunk. Egyszerűen nem tetszettünk nekik. Azóta is komplett lesz@rom őket.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!