Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lehet mégis jobb Pesterzsébet...

Lehet mégis jobb Pesterzsébet mint a 2. kerület elit kertesházas része?

Figyelt kérdés

Egyik rokonom költözött 2. kerület villanegyedéből Pesterzsébet zűrösnek mondott részére. Fél éve már ott lakik és azt állítja jobban érzi itt magát mert közvetlenebbek a szomszédok, köszönnek egymásnak, jókat beszélgetnek stb. Állítólag valami kisebbségivel is összehaverkodott..

Második kerületben csak a sznob gazdagok vannak ahol már nagyon nem érezte jól magát

okt. 16. 08:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Persze, amit csak elképzelsz, hogy önigazold a sikertelen kis életedet.
okt. 16. 08:50
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem környékhez kötném ezt, mindenhol élnek mindenfajta emberek. Laktam megyeszékhelyen, ahol négy szomszédból három nagyon jó fej volt, a negyedik viszont megkeserítette mindenki életét. Éltem 40 évig Budapesten, ahol szintén volt mindenféle szomszéd. Budafokon is éltem néhány évig kertesházas övezetben, ami elég drága környék és ott is volt mindenfajta ember a szomszédok közt. Most falun lakunk, alapvetően normálisan a szomszédok, de nem feltétlen szimpatikus mindegyik.
okt. 16. 09:22
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Az "egyik rokonod" csak megtalálta a helyét, a proli közösségben. Van, aki ott érzi otthon magát.
okt. 16. 09:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Pesterzsébet kertes övezete nagyon változékony. Van olyan része, ahol masszívan többségében lecsúszott emberek vannak, és vannak olyanok is, ahol sokkal jobb a helyzet, csak egy-két szegényebb ház van a környéken, és van olyan is, ami inkább szép környéknek mondható.

Én a lakótelepen élek, szeretem, mert viszonylag nagy a zöldterület, és jó a közlekedés, a struktúra, de azért a fejlődés elég gyenge, részben azért, mert ez a város legszegényebb kerülete, részben pedig azért, mert a polgármester egy f*kalap, aki volt már MSZP-s, de jelenleg inkább fideszes "támogatottságú független", és a valódi fejlődésnek inkább az útjában áll.

A Mediterrán lakópark egy kifejezetten jó hely, remek közösséggel, mellette a Duna-part, de kertesház övezetben is vannak kulturált romák is meg alpári romák is mint ahogy vannak alpári magyarok is, akik ork szinten vannak.

okt. 16. 10:39
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Ő oda passzol, neki az a közege.
okt. 16. 12:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Most elbizonytalanodtam pedig holnap akartunk foglalózni
okt. 16. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy a hatodik kérdésed erről. Nagyon bizonytalan lehetsz, mert perverziónak elég fura lenne ez a téma. :D
okt. 16. 12:41
 8/14 anonim ***** válasza:
6~ Most akkor valójában te vagy az?
okt. 16. 12:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Ugorj bele, a leirasod alspjan bejovos lesz. En is utalom Budat. Pest barmelyik kerulete jobb Budanal.
okt. 16. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Tessék...?
okt. 16. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!