Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért van olyan rossznak...

Miért van olyan rossznak beállítva a Pesterzsébet?

Figyelt kérdés
Egy éve lakunk Pesterzsébeten méghozzá állítólag a rosszabb környéken a Jókai úthoz közel, ami állítólag a gettó, nagyon féltünk hogy hogyan fogjuk magunkat érezni, ugyanis sokkal jobb helyről költöztünk ide, Budáról. De azt kell hogy mondjam szerintem túl van hisztizve. ahol lakunk igen lakik nem is olyan messze tőlünk egy cigány család, viszont teljesen abszolút nincs velük gond, nem is hangoskodnak nincs gond velük. Igen a hármas villamoson és egyes buszjáratokon valamint a bevásárlóközpontoknál valóban vannak furcsa alakok, valóban vannak cigányok, valóban vannak hajléktalanok, de abszolút nem rosszabb mint Pest bármely részében. Dolgozni a négyes hatos villamossal járok és sokszor rosszabb alakokat látok rajta, egyáltalán nem látok kirívó eseteket vagy hogy olyan rosszabb lenne Pesterzsébetet mint ahogy azt itt mondják
aug. 9. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem tom, 2010-ig laktunk ott kisbabával, és én szerettem. A 4-es 6-os tényleg borzalmas.
aug. 9. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell az ilyen jellegű dolgokra hallgatni, minden városrész szuper a maga nemében. Ha érdekel még Pesterzsébet, illetve hogy milyen jó hely is, akkor látogass el a Pesterzsébeti helytörténeti múzeumba:

[link]

aug. 9. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
A 4/6 villamos a legjobb vonal. 24 h működik. Kamera van rajta ,biztonságos.
aug. 9. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, itt most marhára nem a 4/6-os villamosról van szó.
aug. 9. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Sose értettem ezeket a rossz arcú emberek dolgot.

Megharaptak, bántottak?

Fővárosi élet része, bárhol ahol él ~ 2 millió ember bele fogsz botlani ilyen emberekbe. Az, hogy te szociálisan, mentálisan erre érzékeny vagy, akkor költözz egy tanyára ahol a tehenek bégetnek és nem kell rettegésben élj.

Te magad is leírod, hogy abszolút nincs gond az emberekkel, akkor tulajdonképpen nem értem a kérdést, hogy mi a baj?

A szarod sem egy szép látvány reggel, még is élsz a tudattal, hogy minden nap lehúzod a wc-n.

aug. 9. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Emlékszem, volt is kérdés akkoriban.

Minden kerületnek megvannak a valódi rossz helyei és az alaptalan híresztelései is. Én csepeli vagyok és a környékemet is többnyire alaptalanul - vagy a valódi rossz helyzetek helyett más ökörségekkel - szidják.

aug. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!