Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha faluba költöznek ahol nem...

Ha faluba költöznek ahol nem ismerek senkit akkor kinéznek maguk közül a falusiak?

Figyelt kérdés

szept. 26. 06:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
7 éve költöztünk ki falura. Itt nálunk sajnos a régi öregek kinézik a "jöttment" fiatalokat. Pedig mi kedves emberek vagyunk, köszönünk mindenkinek elejétől fogva, szomszédokkal jó viszony alakult ki. Nem vagyunk hangosak, szépen felújítottunk egy régi parasztházat. De a mai napig vannak olyan vénasszonyok, akik elfordítják a fejüket. Ha megkérdezném mi bajuk, nem tudnák értelmesen megfogalmazni.
szept. 26. 07:55
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es kiválóan összefoglalta a falusi mentalitást.
szept. 26. 08:07
 13/26 anonim ***** válasza:
Én laktam faluban sajnos de kvara nem ismertem az emberek 80 százalékát xd
szept. 26. 08:07
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

"De a mai napig vannak olyan vénasszonyok, akik elfordítják a fejüket. Ha megkérdezném mi bajuk, nem tudnák értelmesen megfogalmazni."

És akkor mi van ? Legalább egy bolonddal kevesebb, akinek köszönni kell. Egyébként ők úgyis elpatkolnak néhány éven belül. Nehogymár a fiatal elköltözzön ilyen miatt

szept. 26. 08:18
 15/26 anonim ***** válasza:
41%

Nekem ha nem köszönne vissza valamelyik vén szar, addig üvöltözném hogy mondom, köszöntem.

Nem hiába tartja sok városi primitívnek a falusiakat

szept. 26. 08:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám mindig nagyon kedvesen álltak a falusiak, én voltam rendszeresen bunkó velük, elismerem. :(

Végén aztán mindig túlkompenzálom ezt, utána alig tudnak lerázni, annyit dumálok velük.

Rosszabb vagyok, mint a legtipikusabb falusi nénike pali létemre. :)

Más világ a városi, vidéki, de egyénenként én minddel jóban tudok lenni.

szept. 26. 08:26
 17/26 anonim ***** válasza:
38%

"Nekem ha nem köszönne vissza valamelyik vén szar, addig üvöltözném hogy mondom, köszöntem."

Üvöltözhetsz, csak le vagy sz.rva. XD

szept. 26. 08:58
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"például az udvar helyett sz utcán parkolnak"

Falun lakom, az emberek minimum fele az utcán parkol :)

szept. 26. 10:50
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nézzenek ki, kit érdekel? Marhára lesz..om, hogy random Pista bácsik meg Bözsi nénik mit gondolnak rólam :)
szept. 26. 10:58
 20/26 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva ki nem sz.rja le akár a falut, akár a társasházat? Nem gyilkolod meg a másikat, nem lopsz tőlük, úgy élsz hogy nem zavarod őket és megvannak a békés együttélés feltételei. Haverkodni meg mindenkivel minek?
szept. 26. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!