Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Költöznél olyan albérletbe,aho...

Költöznél olyan albérletbe,ahol kisgyerekes család lakna feletted,és melletted is?

Figyelt kérdés
Én biztos,hogy nem.
jún. 14. 20:29
A kérdező szavazást indított:
Igen,kicsit sem zavarna
Nem költöznék,keresnék mást!
49 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Én olyan panelban lakom ahol felettem is 3 gyerekes család lakik meg alattam is 3 gyerekes család. Egyáltalán nem zavarnak.
jún. 14. 20:42
 2/20 anonim ***** válasza:
31%
Alapból panelba nem költöznék.
jún. 14. 20:46
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Biztos, hogy nem. Nincs gyerekem, nem szeretném másokét hallgatni.
jún. 14. 21:03
 4/20 anonim ***** válasza:
58%
Ha te már eldöntötted, hogy nem költöznél ilyen helyre, akkor mégis mi értelme volt ezt a kérdést kiírni?
jún. 14. 21:04
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Felettem egy nyugdíjas orvos házaspár lakik. Egész nap barkácsolnak mikor otthon vannak.
jún. 14. 21:18
 6/20 anonim ***** válasza:
13%

En is gyerekekkel koltoznek....

Mellesleg eddig toronymagasan meg mindig a felnottek hangoskodtak, egy labon ki lehet birni amennyit a gyerekek zavarnak.

jún. 14. 22:54
 7/20 Metionin ***** válasza:
74%
Biztos, hogy nem. Előző albimból a fölöttünk lakó kisgyerekes család miatt költöztünk. Sem aludni, sem dolgozni nem tudtam tőlük normálisan.
jún. 14. 23:51
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Első dolgom lakásnézés után visszamenni, elkapni a lépcsőházban valakit, és kifaggatni, hogy kik élnek ott. Épp amiatt, mert minden tulaj szerint "alig lehet észrevenni, nem hangosak", de az eddigi hat albérletemből ötben rohadt hangosak voltak.
jún. 15. 00:01
 9/20 A kérdező kommentje:
4# mert érdekel más ember véleménye is PÉLDÁUL!
jún. 15. 05:19
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
Simán. Nincs gyerekem és nem is akarok saját gyereket soha, de attól még nem zavar, ha másoknak van.
jún. 15. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!