Költöznél olyan albérletbe,ahol kisgyerekes család lakna feletted,és melletted is?
Én nem. Most nézem a Szeleburdi család filmet, a hideg kiráz
Simán lehet, hogy a kérdező a tulaj és arra kíváncsi, mennyire csökkenti a lakás kiadhatóságát a kisgyerekes szomszédság. Vagy ő akar kivenni egy ilyen lakást, és érdekli, mennyire zavaró.
De az meg teljesen emberfüggő, hogy kit milyen zajok zavarnak. Én pl. megébredek arra éjszakás után, hogy fúrnak, tudomásul veszem, átfordulok a másik oldalamra, és alszok tovább, de a gyereksírástól a falra mászok, vagy attól, ha pl. valaki nyitott szájjal rág, megőrülök tőle. Egy ideig laktam Óbudán, és én a Sziget-fesztivál alatt nyitott erkélyajtóval aludtam, annyira nem érdekelt a ducduc, ahogy fesztiválon is volt olyan, hogy már mentek az előzenekarok délután, de én két órát aludtam előző éjjel, mert egy random taggal beszélgettünk, szóval lefeküdtem szundítani a sátramba. Vagy pl. mostani bérleményemhez nagyon közel van a reptér, és tudom, hogy ez rengeteg embert zavar, engem pont nem. Mást meg a gyereksírás nem zavar, engem meg az igen.
Mondjuk ami abszolút wtf kategória, ma láttam egy tök jó hirdetést, pöpec lakás, felszereltségéhez, berendezéséhez, lokációjához képest nagyon jó áron, de engem elveszített a "gyerekbarát közös udvar, játszótérrel" résznél a kiadó, meg ott, hogy leírta, hogy gyermekes családok laknak a társasház többi lakásában, úgy voltam vele, hogy oké, nekem ez nem ideális, de egy kisgyerekes családnak nagyon jó lesz, majd két sorral lejjebb olvasom, hogy de gyerekkel nem lehet költözni. Miért? Meg mikor felsorolják, pozitívumként, hogy óvoda, iskola, játszótér, orvosi rendelő sétatávra, de gyerekkel nem kiadó, és be se jelentheted magad ideiglenes lakcímre, hogy ha szarul vagy, lemehess a közeli orvosi rendelőbe, ilyenkor tényleg mire gondolt amúgy a költő?
Felettem egy kétgyerekes család lakik. Semmi probléma - addig a percig, hogy fel nem kel a kisebbik kölykük, mert onnantól kezdve egész nap ugrál, szalad, dübög sokszor még éjszaka is felriaszt.
Ha tehetném elköltöznék a picsbe, mert ez így élhetetlen, persze, amikor felmegyek szólni, hogy csináljon vele valamit mert cs.szettül zavaró, akkor vállat ránt.
De azért már sipákol, amikor én délután merészelek porszívózni a "gyerek alvásidejébe".
Mivan? Akkor porzívózok, amikor van időm, ami maximum 15 perc, én ellenben órákon át! a hülyegyereke rohangálását hallgatom.
Pedig alapból nincs bajom a gyerekekkel, de ez a nő valami félelmetesen bunkó, és azt hiszi, azért mert szült kettőt, már övé a világ.
De ez általános probléma, a mellettünk lakók (3 gyerek) konkrétan levelet kaptak a rohangálás miatt a Verwaltungtól, hogy akkor csinálnak vele valamit, vagy elmennek innen.
Zavaró. És nem az zavar senkit, hogy néha hallja, hogy mászkál a felette lakó, hanem amikor reggeltől estig! folyamatosan mert játszótérnek hiszi a gyerek a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!