Manapság milyen az élet az Újszászon? Vannak problémás személyek a településen? Érdemes oda költözni? Az Attila utca és környéke milyen?
Figyelt kérdés
máj. 4. 21:56
1/3 anonim válasza:
Az egy kietlen szegeny falu csak városnak hívják mégis.
2/3 anonim válasza:
Lábtollasvilágbajnokok otthona. Ott folyik a Zagyva és ott megy a szolnoki vasúti fővonal.
3/3 anonim válasza:
Én dunántúli vagyok, életemben csak párszor jártam azon a vidéken, legutóbb 1 hete.
Én biztos, hogy nem laknék ott, de egyik településen se, legyen az város vagy falu.
A Dunántúlon még a szegényebb falvakban is szebb porták vannak, mint arrafelé. Nekem nem jön a be a végeláthatatlan pusztaság, a településeken, városokban!!! a földes belterületi utak, a nincstelenség. És még kafferból is több is van arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!