Feljelenthetem ezért?
A házban ahol élek van egy pasi és egy csaj. Fél éve rászóltam a pasira valamiért és elmondtam a véleményemet egy ügyről. A barátnője végighallgatta. Ma megint találkoztam velük. A lány ezt mondta: “Azért amit legutóbb mondtál, remélem rákban pusztul el az egyszem gyereked a szemed láttára és átéled hogy akármennyire szeretnél, nem tudsz rajta segíteni.” Hozzá az az őrült vigyor+csinos pofa. Tegnap óta fizikailag rosszul vagyok, aludni sem tudtam. Hogy lehet ilyet mondani?
Szerintem mindketten függők és elmebetegek lehetnek, egyébként.
Ha leirod mi a problémád velük,akkor megmondjuk jogos volt e a csaj mondandója.
Így elég durva beszólás,de ezért nem tudod feljelenteni.
Kérdezték-e a véleményed? Ez az első.
A másik pedig, hogy ez egy oldal. Ennyiből nem lehet eldönteni. (Mediátor)
Semmi szukseg hallani a masik oldalt, erre nem lenne felmento korulmeny semmi, egy gyerekre ilyet nem mond normalis ember akarmit is tesznek vele.
Aki szerint "meg kell hallgatni a masik oldalt" az megis mit erez? Pl 1., 2. valaszolo....
Egyebkent ha nekem valaki szemtol szembe ilyet mondana a gyerekemre, ugy telibevagnam hogy elajul. Te csak hagytad szo nelkul vagy mi? Mert akkor neked is gratulalok.
Az ilyen no (/ferfi) aki igy kepes egy gyerekrol megnyilvanulni, kb arra jo hogy bedobjak a csillagba hogy kielje magat rajta a sok beteg elme. Undorito.
Ne háborogj 11-12.
Ezt a rész olvastad?
"Azért amit legutóbb mondtál, remélem rákban pusztul el az egyszem gyereked a szemed láttára és átéled hogy akármennyire szeretnél, nem tudsz rajta segíteni."
Vajon a kérdező mit mondott a szomszéd feltehetőleg halott gyermekére? Ismétlem: "Átéled, hogy akármennyire szeretnéd, nem tudsz rajta segíteni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!