Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Feljelenthetem a szomszédot a...

Feljelenthetem a szomszédot a patkányriasztó miatt?

Figyelt kérdés
A szomszédom autójában elrágtak valami kábeleket a patkányok, aztán beszereltetett valami riasztót, amitől megzavarodik a kutyám. Mi emberek nem halljuk, de a kutyám egész nap habzó szájjal ugatja az autót, sokszor annyira kimerül, hogy már a hangja is elmegy. Szépen megkértem, hogy távolitsa el a riasztót, és arrogánsan azt válaszolta, hogy akkor álljak én őrt az autója mellett, hogy ne hordják szét a patkányok.

2024. jan. 11. 16:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék neki más patkanyroaszto megoldast
2024. jan. 11. 16:30
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Próbáld meggyőzni hogy ne riasztóval próbálkozzon, hanem rágcsálóirtó méreggel, csapdával.
2024. jan. 11. 16:34
 3/14 A kérdező kommentje:
A méreg nem jéték. Aztán a haldokló patkányt majd lehet levadássza a kutyám, vagy bármelyik környékbeli.
2024. jan. 11. 16:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelentheted, aztán bizonyítsd! >:)
2024. jan. 11. 16:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem lehet nehéz bizonyítani. Talán van olyan kütyü, ami hallja az olyan hangtartományokat amit az ember nem. Ha meg nincs akkor biztos megtalálják az autóban ha átvizsgálják.
2024. jan. 11. 17:17
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Persze, biztos kivonul a TEK átvizsgàlni a kocsit.😅
2024. jan. 11. 17:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Fel, de nem fognak vele foglalkozi.
2024. jan. 11. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Vagy autó, vagy kutya, vagy patkány.

Megoldás a blökinek:

[link]

2024. jan. 11. 17:58
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Az ultrahangos patkányriasztó szabadon megvásárolható és használható. Semmit nem követett el a szomszédod, ami indokolná a feljelentést.

Inkább ajánlj neki alternatívát, hisz az autóját joga van védeni. Szakember elvégzi a patkányirtást szakszerűen és arra az időszakra be kell zárni a házikedvenceket. A kutyádnak is tanítsd meg, hogy ne kóstoljon meg bármit, amit talál.

2024. jan. 11. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Inkább a szomszéd jelenthet fel téged az egész nap ugató kutya miatt. Nem illegális a patkányriasztó, neveld meg a kutyádat.
2024. jan. 11. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!