Hogy cseszhetnék ki a szomszédokkal?
Gonosz vagyok igen. És nem trollkodok. Senki sem bűntelen, az is megérdemli, aki esetleg ebben nem sáros.
Nagy fszt történik jogosan, amikor a paréjt összekeverik a parlagfűvel!
Bizonyították, hogy megszegtél valamilyen szabályt? Bizonyítani tudod, hogy jogtalan eljárás indult ellened?
Mellesleg a kérdésed már kezd törlésgyanússá válni, hisz többrendbeli bűntény elkövetéséhez kértél ötleteket!
1. Ha borsot törsz valaki orra alá, az nem bűntény! Nyilván ha bűntényt akarnék, akkor nem ide írom ki. De ez nem jött át a sok kanapéhuszárnak.
2. Lefényképezték a gyamot, talán. De rosszul kategorizálták.
Kérdező - szerintem téged is valaki rosszul kategorizált, amikor jóváhagyta a regisztrációdat a GYK-ra!
🤢
Nálunk is van egy ilyen spicli az utcában. úgyhogy kérdés beállítva mint figyelt kérdés.
Add ki a házat cig...... őő, izé, cigarettaárusoknak. Majd ők borsot törnek. (Nem jó ötlet, de legalább a kérdésre válaszoltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!