Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd ilyen facölöket...

A szomszéd ilyen facölöket szúrt a földbe a háza elé, hogy ne álljanak oda. Mit lehet csinálni, hogy elvegye őket?

Figyelt kérdés

Egy másik szomszéd állandóan odaállt és letapost a földet, ebből lett elege. Viszont a karókat egy kisgyerekes szülő veszélyesnek tartja, mert hogy nekimegy az éppen biciklizni tanuló gyereke...

Ez a gyerekes már szólt neki, hogy vegye el, nem érdekelte, hatósággal is megfenyegette, ráhívta a köztereseket, azok meg azt mondták neki, lehet engedélyeztetni a városgazdálkodásnál ezt, max. beljebb kell neki pakolni egy kicsivel. Egy masik szembeszomszéd normálisabban beszélt vele, hogy vegye el vagy rakja beljebb, mert két autó így csak úgy fér el, ha az ő felhajtóján mennek keresztül, vagy állnak félre.

Nem érdekli, azt mondta, oda még egyszer nem áll senki, meg le se tapossa és h folyamatban van az engedélyeztetés.

szept. 6. 22:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amúgy lakó-pihenő övezet, ahol nincs járda, szóval senki se parkolhatna a háza előtt ennyi erővel.
szept. 6. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Én egy törvénytisztelo ember vagyok, de ebben az esetben teljesen egyetértek a szomszédoddal. Annyi kcsog paraszt van manapság, akik ellen nem lehet mit tenni egyszerűen.

A mi házunk előtt is alig van parkoló, mégis minden idióta ide hozza a kocsit, leparkol és itt állnak évekig, míg valaki meg nem unja és arrébb tolja.

A kisgyerek ne biciklizzen arra.

szept. 6. 23:08
 3/12 Szolovjov ***** válasza:
14%
Közterület. Az áll oda aki akar. Én személyesen szedném ki a karókat. Ha reklamál, állba gyújtanám.
szept. 6. 23:16
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

#3:

Gratulálunk, Kemény Karcsi, majd viszünk neked virágot a sittre. 👏

szept. 6. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Na az ilyen barmok miatt hagynám ott a karót kérdező, mint a hármas. És egyre inkább ilyen bunkók vannak és csak szaporodnak.
szept. 6. 23:28
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Az nem derult ki hogy teged miert is zavar
szept. 7. 00:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Van ennek kultúráltabb módja is. Egy időben nekem is beparkoltak a ház elé. Sokszor kértem szépen/csunyán a srácot, hogy nem kéne, aztán mikor teli lett a tököm beszorítottam a saját és a céges kocsimmal, az asszonyéval meg lementünk a hétvégére a balatonra. Azóta nem áll oda :D
szept. 7. 06:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Máshol nem tud biciklizni a gyerek? Gondolom de.
szept. 7. 06:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van a szomszédodnak. A kisgyerekes szülő pedig tévedésben él: a gyermeke nem csak és kizárólag a szomszéd kocsifelhajtóján képes megtanulni biciklizni.
szept. 7. 07:10
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Teljeseb igaza van a szomszédnak, egyre több a tirpák bunkó akik ellen muszáj valahogy védekezni.
szept. 7. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!