Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha a szomszéd kérdés nélkül...

Ha a szomszéd kérdés nélkül tett fel zöld hálót a mi kerítésünkre, de rosszul, én kijavíthatom?

Figyelt kérdés
Nem rég költöztünk ide, előttünk nem volt itt kerítés, mi húztunk fel a saját pénzünkből. A szomszéd amúgy nem lakik itt, hétvégi háznak használja. Nem vagyunk vele valami jóban. Mi is akartunk amúgy zöld hálót vagy valami árnyékolót tenni a kerítésre, de megelőzött minket. Egy kis rövid, kb. 20-30 méteres részről van szó, mivel hátsó szomszédunk. Észre se vettük mikor tette fel, csak már egyik nap láttuk, hogy ott van. Viszont elég szarul tette fel, csak fent van hozzáfogatva a kerítéshez, alul meg téglákat tett rá... Hát ez így nem lesz valami hosszúéletű, szerintünk több helyen, de minimum még középen, illetve alul meg kéne fogatni, mert ezt így az első komolyabb szél letépi. Na most ha ő se kérdezett meg minket, hogy, amit mi vettünk kerítést, arra ráteszi ezt, akkor ennyi erővel én is csak simán odamegyek és megkötözöm még pár helyen, nem? Attól "félek", ha megkérdezzük, azt mondja ne nyúljunk hozzá, de így meg elég csúnya.

szept. 6. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

"Na most ha ő se kérdezett meg minket, hogy, amit mi vettünk kerítést, arra ráteszi ezt, akkor ennyi erővel én is csak simán odamegyek és megkötözöm még pár helyen, nem?"

De!

szept. 6. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Hátsó kerítés 50% a tiéd másik 50% a szomszédé, illett volna szólni neki hogy kerítést szeretnél csináltatni.
szept. 6. 16:03
 3/6 A kérdező kommentje:
A kerítésről szóltunk... Nem is ez volt a kérdés.
szept. 6. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amit ő tett fel, ahhoz ne nyúlj a megkérdezése nélkül.

Ha annyira nem bírod nézni, tegyél fel egy másikat a te oldaladról úgy, ahogyan te akarod.

Az övéért meg ne aggódj, hogy mennyire lesz tartós. Az legyen az ő baja.

szept. 6. 16:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát de ez az, hogy ő is hozzányúlt ahhoz, amit mi tettünk kerítést.
szept. 6. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, néha vannak olyan helyzetek, amik megigénylik a kommunikációt, hiába nem vagy jóba a másik féllel. Szerintem ez lenne a legegyszerűbb, így nem kell azon szorongani, hogy vajon mit fog majd szólni. Megértem, mert én sem vagyok jóba a szomszéddal,csak akkor beszélünk ha muszáj valami miatt. Utána mindenki megy a dolgára. Arról is beszélni kéne vele, hogy ti szóltatok a kerítés miatt, így igazán ő is szólhatott volna a háló miatt.
szept. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!