Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vélemények erről a kiközösítés...

Vélemények erről a kiközösítésről, vagy mi is ez?

Figyelt kérdés

Külföldön lakom, negyvenes nőként, egy elég konzervatív országban, ahol nem rajonganak a bevándorlókért. Sok itt a fekete es a muzulmán, én kereszteny vagyok, de az “őslakosok” vágják, hogy mégsem születtem ott, mert mert akcentusom van, hiába beszélem anyanyelvi szinten a nyelvet.

Plusz, sötétbarna haj és szem.

Érzem, hogy a nők például nem szívesen néznek rám, átnéznek rajtam, elfordítják a fejüket, tekintetüket, munkahelyeken is akkor beszélnek velem ha muszáj, hiába vagyok kedves, nem sikerül “megnyerni” a bizalmukat, de mar nem is érdekel, csak éljem túl az egészet, már en sem vágyom a társaságukra.

Ma egy kinntlakó kinézetű piszkos nő a megállóban részegen rámnézett és azt mondta, hogy “undorító vagy” tulajdonképpen szerintem mindenki ezt érzi ha rámnéz az ittszületettek közül, részeg ember mond igazat ugye, ez legalább bevallotta.

Ápolt vagyok, sminkelek diszkréten. Ma sportosan voltam öltözve.

aug. 27. 17:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-esnél a pont!

No, de hétfőtől iskola!

aug. 30. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!