Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vélemények erről a kiközösítés...

Vélemények erről a kiközösítésről, vagy mi is ez?

Figyelt kérdés

Külföldön lakom, negyvenes nőként, egy elég konzervatív országban, ahol nem rajonganak a bevándorlókért. Sok itt a fekete es a muzulmán, én kereszteny vagyok, de az “őslakosok” vágják, hogy mégsem születtem ott, mert mert akcentusom van, hiába beszélem anyanyelvi szinten a nyelvet.

Plusz, sötétbarna haj és szem.

Érzem, hogy a nők például nem szívesen néznek rám, átnéznek rajtam, elfordítják a fejüket, tekintetüket, munkahelyeken is akkor beszélnek velem ha muszáj, hiába vagyok kedves, nem sikerül “megnyerni” a bizalmukat, de mar nem is érdekel, csak éljem túl az egészet, már en sem vágyom a társaságukra.

Ma egy kinntlakó kinézetű piszkos nő a megállóban részegen rámnézett és azt mondta, hogy “undorító vagy” tulajdonképpen szerintem mindenki ezt érzi ha rámnéz az ittszületettek közül, részeg ember mond igazat ugye, ez legalább bevallotta.

Ápolt vagyok, sminkelek diszkréten. Ma sportosan voltam öltözve.

aug. 27. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Halvány lila gőzöm sincs, mit akarsz tőlünk.
aug. 27. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
A részeg nős rész már túlzás volt. Gyakorold még a sztorit. Hétfőn kezdődik az iskola?
aug. 27. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

A munkahelyi kiközösítésnek oka lehet az is, hogy úgy érzik, elveszed a helyiek elől a munkát, vagy legalábbis letöröd a fizetéseket, mert bagóért is elvállalod azt, amit ők nem.

Az összes többi meg csak a te érzésed.

Miért nem lehet leírni, melyik országról van szó? Egyáltalán EU-tagország? Melyik EU-tagország konzervatív? Nekem csak Lengyelország jut eszembe, de ott biztos nem sok a fekete és a muzulmán.

Európán kívül meg eleve más világ, más kultúra van.

aug. 27. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

"akcentusom van, hiába beszélem anyanyelvi szinten a nyelvet"

Tehát nem beszéled anyanyelvi szinten.

aug. 27. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
A skandik már csak ilyenek...
aug. 27. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Érdemes felkeresni egy jó pszichológust amíg nem kezdődik a suli.
aug. 27. 22:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Neked kezdődik, a kisegítőiskola! Provokatív genya
aug. 27. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Svédország vagy Norvégia ?
aug. 28. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:
26%

Van ilyen... valószínűleg nem tudsz rajta változtatni.

Tudod erre mondják "megszoksz vagy megszöksz".

aug. 28. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Provokatív genya - bocsi, de egy "negyvenes nő" nem ír le ilyet, csak egy unatkozó tizenéves ;)
aug. 30. 13:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!