Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Dél-Afrikában miért ilyen...

Dél-Afrikában miért ilyen olcsóak az ingatlanok?

Figyelt kérdés
Kiváncsiságból néztem, és a főváros közelében átszámítva kb 30 millió ft-ért lehet venni nagy, 2 szintes, medencés villákat, zárt lakóparkokban. Jó, nyilván nem a legbiztonságosabb ország, de nincs háború, jobb mint a közép-afrikai országok, kb. olyan szinten van, mint Moldova.

ma 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan helyen, ahol gyilkolják a fehéreket a fekák? Szerinted?
ma 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
mert egy f*s ország, épeszű ember nem akar ott élni.
ma 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
A google street view-n menj végig Pretoria belvárosán, és megtudod. Pretoriában a legnagyobb fehér lakosság aránya (kb 50%) mégis az utcákon 99%-ban csak feketéket látsz, a fehérek ahogy írtad a zárt lakóparkokban laknak, gyakorlatilag félnek kilépni onnan, csak a munkahely+boltok között ingáznak.
ma 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Köszi az infót, én is megnéztem. Tényleg szép házak vannak 1,3 millió Dél-Afrikai rand körüli áron, amit 21-el kell szorozni, hogy megkapjuk a forintnak megfelelő árát. Ha az életem utolsó éveit szeretném szép helyen eltölteni olcsón, akkor mindenképp érdemes itt házat venni.
ma 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Alapból nem azzal van a gond, hogy ha rossz utcába mész be soha nem jössz ki mert levágnak mint egy malacot hanem azzal, hogy minden második utca ilyen.
ma 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!