Máshol is vannak olyan családi házas övezetek, ahol egymást érik a felújítás/bővítés alatt álló ingatlanok? Szerintem durva már ami ebben az országban folyik.
Figyelt kérdés
Aki meg egyedülálló, de szeretne függetlenedni, nagyobb teret magának, az miből és hogyan induljon el?
Én értem hogy 2-3 gyereknek már nem elég sok évre 55nm, de emiatt az ingatlanpiac is ehhez igazodott, itt Miskolcon jó munkahely nincs, mégis egy nagy hombár felújítandó ház 25-30M-be is benne van, be sem linkelem mert más is azt mondaná hogy 14-16nál többet nem ér.
2021. máj. 4. 18:14
1/1 anonim válasza:
Igen én Budapesten lakom családi házas övezetben. Itt több éve felújítalak körben minden házat, állandó a zaj, ricsaj, por. A tavaly tavaszi lezárás alatt is kénytelen voltam minden áldott nap kora reggeltől sötétedésig a kalapálást és a gépek zaját hallgatni. Az érdekes viszont az, hogy egyik helyen sem gyerekek (születése) miatt történt a felújítás, építkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!