Miért nem szedik le az ingatlanosok a régi hírdetéseket?
Ingatlanosok azt hiszik, hogy attol lesznek nagy volumenek ha jo nagy adatbazisbol dolgoznak ... masfelol viszont atveres, mert regisztracios dijat kernek, hogy hozzajuthass az adatokhoz - ellenben mindenki csak akkor szeret ebbe invesztalni, ha sokmindenbol lehet valogatni.
Az meg egy szerencses eset ha csak lejart hirdetest talalsz egy-egy ilyen helyen, de sokszor elofordul, hogy nem is letezik a kiajanlott cim.
"nem is letezik a kiajanlott cim"
Na, ebbe még nem futottam bele, de alighanem elküldeném melegebb helyre...
Több féle oka van, a normális, ha éppen megveszik (ügyvédre, vagy banki utalásra várnak, de a többi érdeklődőt még nem akarják lemondani). Kevésbé normális, ha rég elkelt, de csalogatónak fenthagyják.
Az abszurd pedig ha nem is létezik az ingatlan - a társasházunkban is hirdettek így lakást, már ott bukott meg a dolog, hogy a szobák és az ablakok nem olyanok voltak (amúgy meglepően jó áron kínálták), felhívtam, a ház előtt találkoztunk, majd az ingatlanos előadta, hogy épp ma elkelt a lakás, de mutat másikat... amikor mondtam, hogy ez átverés, még neki állt feljebb...
Velünk is az történt ami a 8-as hozzászólóval. Kimentünk a helyszínre és ott mondta az ingatlanos, hogy az a ház már nincs meg. Azonban mellette épül egy másik de az már 4 millióval drágább lett volna. Mi is mérgesek voltunk, hogy miért nem egyeztetett a kivitelezővel mielőtt oda rendelt bennünket.
Azokat az ingatlanokat melyekre csak veteli ajánlatot kaptak tovább hirdetik addig míg az ingatlant le nem foglalkoztak vagy ki nem fizettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!