Miért éri meg egy nyugat-európainak Magyarországra költözni? Olvastam, hogy hollandok, németek sorra veszik a Dunántúlon az ingatlanokat. Mi okból költöznek ide?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 12:56
1/16 anonim válasza:
Mert istenként élnek itthon. Amit kapnaok otthonról nyugdíjat, meg a félretett pénzük által úgy élhetnek itt, mint a királyok. Míg otthon gyengébb lenne az életminőségük.
2/16 anonim válasza:
Ingatlanban utaznak.
Felvásárolják az ingatlanokat és utána vagy eladják vagy kiadják.
3/16 anonim válasza:
Nem költöznek ide, csak befektetnek. Nem mindegy.
4/16 anonim válasza:
Ha életvitelszerűen ideköltöznek, akkor az van, amit 1-es írt. Amúgy meg gondolj bele, itt azért még jó az éghajlat, jó a víz minősége, a levegő, tele vagyunk termálfürdővel, gyógyvízzel. A nyugdíjukból élnek, mint a kiskirály.
5/16 anonim válasza:
Ottani nyugdíjból itt élni azért elég jó.
Nyilván nem azok jönnek ide akik a gyártósorra mennének dolgozni.
6/16 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg.
Ausztriában már olcsóbbak a boltok, mint Magyarországon.
7/16 anonim válasza:
Ismerek itt élő, nyugdíjas hollandokat, nekem mind azt mondta, hogy itt nyugalom van, csend van, és jól megélnek a nyugdíjukból.
Lehet, hogy az élelmiszerboltokban nem érződik a különbség, de Magyarországon jóval olcsóbb a szolgáltató szektor, házat is olcsóbban vesznek egy magyar faluban, mint Hollandiában, és úgy általában minden, ami nem élelmiszer, márpedig ők azért nem csak kajára költenek, mint az átlag magyar.
8/16 anonim válasza:
7: Az magyarok sem csak kajára költenek, hagyjuk ezeket a hülyeségeket.
9/16 anonim válasza:
Jó közbiztonság, kevesebb színesbőrű, kevesebb muszlim, melegebb klíma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!